Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Nokia Lounge - viihtyisä oleskelualue Flow Festivalin ytimessä

Julkaissut arttu heinäkuu 07, 2011

0
0

Nokia Lounge - viihtyisä oleskelualue Flow Festivalin ytimessä

0
0

Julkaissut arttu heinäkuu 07, 2011

ESPOO – Tämän vuoden Flow Festivalin Nokia Blue Tentin ja päälavan väliin nousee Nokia Lounge -nimellä kulkeva oleskelualue. Ajatuksena on tarjota festivaaliyleisölle rento ja viihtyisä paikka,  jossa voi nauttia ystävien seurasta ja hyvästä musiikista keikkojen välisenä aikana. Musiikista koko viikonlopun ajan vastaa TOP BILLIN sekä heidän organisoima kansainvälinen DJ-kattaus.

Girl Unit[Girl Unit]

Suunnittelun lähtökohtina viihtyvyys, läpinäkyvyys ja luonnonmukaisuus

Nokia Lounge on nimensä mukaisesti tila, jossa ihmisten halutaan viihtyvän ja viettävän aikaa koko Flow-festivaalin ajan. Lounge on sosiaalinen kohtauspaikka, jossa voi ottaa rennosti ja viettää pitkää festaripäivää. Lisäksi kaikkia Nokia Blue Tentin ja päälavan keikkoja voi halutessaan seurata Nokia Loungen isolta screeniltä. Loungesta löytyy myös kaksi täysin varusteltua baaritiskiä.

Inspiraatiota Loungen suunnitteluun ja konseptiin on haettu Etelä-Euroopasta. Loungessa voi rentoutua rantatuoleilla tai viettää festivaalipäivää ystävien kesken seurustellen pienemmissä pöytäryhmissä. Tilan suunnittelussa on satsattu luonnonmukaisiin ja ekologisiin materiaaleihin, ja materiaalivalinnoilla on haettu erityisesti läpinäkyvyyttä ja kahdensuuntaisuutta. Päivällä auringonvalo pääsee helposti rakenteiden läpi ja valaisee koko tilan, kun taas yöllä Nokia Loungen valot hehkuvat upeasti elokuisen tumman yön peittämään lähiympäristöön. 400-neliöiseen Nokia Loungeen mahtuu parhaimmillaan yli 500 ihmistä ja parhaita bileitä ennustetaan perjantai- ja lauantaiyön pikkutunneille sekä sunnuntai-iltapäivälle.

[Nokia Lounge]

Musiikkitarjonnasta vastaa TOP BILLIN

Nokia Loungen musiikkitarjonnan on koonnut useammasta DJ:stä koostuva TOP BILLIN. Flow-viikonlopun aikana lavalle nousee kollektiivin omien DJ:ien lisäksi useampi ulkomainen DJ-vieras ja musiikkia riittää Flown jokaiselle päivällä iltapäivästä aina myöhäiseen yöhön saakka.

Perjantaina Nokia Loungessa keskitytään perinteisiin arvoihin ja levylautasilla pyörivät vinyylit. Tuolloin vieraana Ye Ye -kollektiivin DJ:t, jotka tunnetaan parhaiten tavaramerkiksi kehittyneestä tyylitajustaan. Lauantaina Loungessa kuullaan uutta musiikkia, kun lavalle nousee brittiläinen, dubstepin otsikon alla omaperäisesti erilaisia elementtejä sekoittava Girl Unit.  Illan toisena ulkomaanvieraana settiä houstaa Etelä-Afrikasta Ruotsiin muuttanut Spoek Mathambo, joka julkaisi hiljattain albuminsa brittiläisellä BBE-levymerkillä.

Spoek Mathambo[Spoek Mathambo]

Sunnuntaille odotellaan jokavuotiseen tapaan auringonpaistetta ja Loungen täyttääkin festivaalin loppukevennykseksi hyvin sopivat house ja disco. Erikoisvieraana nähdään tällöin Saksan Kölnistä saapuva Motor City Drum Ensemble, joka julkaisi juuri oman DJ-kicks kokoelman maineekkaalla Studio K7-levymerkillä. Paikallisista isännistä sunnuntaina vieraana pitkän linjan pelimies DJ Ionik Turusta, jonka Kojak Giant Sounds ja Traveller Records ovat ponnahtaneet viimeisen vuoden aikana hyvin esiin myös kansainvälisillä pelikentillä. Sunnuntaina Loungessa nähdään myös hiljattain oman Serenades-nimisen labelin perustanut, niin ikään pitkän linjan tuottaja Roberto Rodriguez, joka on keikkaillut viime aikoina enimmäkseen ulkomailla.

Tässä vielä Nokia Loungen tarkempi ohjelma Flow Festival -viikonlopun ajalta:

Perjantai

17:30 – 18:10 Top Billin DJs

18:55 – 19:35 Top Billin DJs

20:20 – 21:00 Ye Ye DJs

22:00 – 22:45 Top Billin DJs

23:45 – 00:30 Ye Ye DJs

01:30 – 02:30 Top Billin DJs

Lauantai

Hosted by Spoek Mathambo

16:30 – 17:15 Top Billin DJs

18:15 – 19:00 Top Billin DJs

20:00 – 20:45 Girl Unit (Night Slugs / UK)

21:45 – 22:30 Sharkslayer (Future Garage Set)

23:30 – 00:30 Girl Unit (Night Slugs / UK)

01:30 – 02:30 Top Billin DJs

Sunnuntai

15:15 – 16:00 DJ Ionik

17:00 – 17:45 Motor City Drum Ensemble DJ-set (K7 / Köln, Saksa)

18:45 – 19:30 Roberto Rodriguez (Serenade)

20:30 – 21:15 Motor City Drum Ensemble DJ-set (K7 / Köln, Saksa)

22:15 – 23:15 Top Billin DJs

Mikäli olet viettämässä Flow-viikonlopun Suvilahdessa, olet enemmän kuin tervetullut viettämään aikaa Nokia Loungessa.

Kuvat: Levy-yhtiön promootiokuva, Malja

comments powered by Disqus