Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia N9 saatavilla kaupoissa 13. lokakuuta alkaen

Julkaissut Heidi syyskuu 27, 2011

0
0

Nokia N9 saatavilla kaupoissa 13. lokakuuta alkaen

0
0

Julkaissut Heidi syyskuu 27, 2011

ESPOO – Suurta kiinnostusta herättäneen Nokia N9 –älypuhelimen myynti alkaa Suomessa 13. lokakuuta. Laitteen ennakkomyynti aloitettiin 13.9. ja kuluttajat ovat ottaneet sen innostuneesti vastaan.  Nokian lippulaivakaupassa Helsingin Aleksanterinkadulla laitteen ennakkoerä varattiin nopeasti loppuun.

“Julkistamisensa jälkeen kuluvan vuoden kesäkuussa Nokia N9 on saanut suoraan sanottuna aivan äärettömän positiivista palautetta vaativilta ja asiaan vihkiytyneiltä älypuhelinkäyttäjiltä ympäri maailmaa”, kertoo Ilari Nurmi Nokian markkinoinnista. “Nokia N9  on puhelin, joka määrittää uudelleen sen kuinka luontevalta teknologia voi tuntua, sillä sen tuotesuunnittelu, käyttöliittymä ja Qt-kehittäjäkokemus edustavat täysin uudenlaista ajattelua, joka tulee jatkossa näkymään monissa muissakin Nokia-tuotteissa. ”

Nokia N9 -puhelimeen on Nokia Kaupasta saatavilla runsaasti sekä paikallisia että kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja puhelimen personointiin. Suomessa on tällä hetkellä tarjolla tai tulossa lähiaikoina muun muassa seuraavat sovellukset: HS.fi, Hufvudstadsbladet, Ilta-Sanomat, MTV3 Juuri Nyt, NRJ Finland, Sports Tracker, Spotify, Tekniikan Maailma ja Voddler.

Nokia N9 arvioitu vähittäismyyntihinta Suomessa on 599 euroa (16Gt) ja 699 euroa (64Gt).

Lisää tietoa Nokia N9 -älypuhelimesta osoitteessa http://swipe.nokia.fi.

Tags Nokia N9
comments powered by Disqus