Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia N9 saa uuden värin ja ohjelmistopäivityksen

Julkaissut Heidi lokakuu 26, 2011

0
0

Nokia N9 saa uuden värin ja ohjelmistopäivityksen

0
0

Julkaissut Heidi lokakuu 26, 2011

LONTOO – Nokia kertoi tänään uudesta tulokkaasta N9-perheeseen. Kiitelty laite tulee saataville nyt myös valkoisena. Nokia N9:n tämänhetkisen omistajat lienevät myös tyytyväisiä kuullessaan, että puhelimelle on pian tulossa ohjelmistopäivitys.

Valkoiset laitteet ovat kuluttajien keskuudessa suuressa suosiossa. Miksei Nokia siis julkaissut N9-laitetta valkoisena alusta saakka? N9:n tuotemarkkinoinnin vetäjä Frank Zillikens kertoo seuraavaa: “Valkoisten laitteiden valmistusprosessi on tavallista monimutkaisempi ja halusimme varmistaa, että pystymme tuomaan käyttäjille parasta mahdollista laatua.”

Valkoisessa Nokia N9:ssä on kiiltävä viimeistely, joten se näyttää hieman erilaiselta kuin mattapintaiset sisarensa muissa väreissä. Valkoinen versio tulee markkinoille vuoden 2011 neljännellä kvartaalilla jaaluksi sitä on saatavilla 64Gt-mallina.

Toinen tämänpäiväinen N9-uutinen koskee ohjelmistopäivitystä, jonka käyttäjät voivat ladata vuoden 2011 neljännen kvartaalin aikana. Päivitys sisältää käytettävyyteen liittyviä parannuksia, kuten musiikin kontrollointi lukitulta näytöltä sekä sovellusten sulkeminen pyyhkäisemällä niitä alas. Lisäksi puhelin pystyy jatkossa lukemaan NFC-tageja.

Tags Nokia N9
comments powered by Disqus