Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Pulse beta on uusi tapa kertoa, missä olet

Julkaissut juuso lokakuu 27, 2011

0
0

Nokia Pulse beta on uusi tapa kertoa, missä olet

0
0

Julkaissut juuso lokakuu 27, 2011

LONTOO – Sijainnilla on merkitystä. Läheisesi ja tuttavasi haluavat tietää, missä milloinkin menet. Tämän sinänsä yksinkertaisen havainnon pohjalta loimme Nokia Pulse -palvelun. Se vastaa matkapuhelinkeskusteluissa yleisimmin esitettyihin kysymyksiin: Oletko pahassa paikassa? Missä olet? Miten pääsen sinne? Missä nähdään?

Nyt voit vastata näihin kysymyksiin yhdellä kosketuksella: Nokia Pulse lisää sijaintisi jokaiseen keskusteluusi. Treffit, tapaamiset, palaverit… Nokia Pulse on yhtä nopea, henkilökohtainen ja helppokäyttöinen kuin tekstiviesti, mutta huomattavasti hyödyllisempi ja kiehtovampi. Ja paljon hauskempi!

Kuinka se sitten toimii? Kuvitellaan, että paluulentosi on juuri tullut lentokentälle. Mitä yleensä teet tässä tilanteessa? Todennäköisesti soitat tai lähetät tekstiviestin ystävälle tai perheenjäsenelle ja pyydät häntä hakemaan sinut. Yksityiskohdista sopimiseen tarvitaan useampi puhelu tai tekstiviesti. Nokia Pulse -sovelluksessa sijainnin ilmoittamiseen riittää lyhyt viesti – esimerkiksi ”Täällä!” – tai pelkkä palveluun kirjautuminen, – ja tilapäivityksestäsi lähtee välittömästä sijaintitiedolla varustettu ilmoitus haluamasi ryhmän jäsenille. Saamassasi vastauksessa on myös lähettäjän tarkka sijaintitieto. Näet siis kartalta, missä kohdin kyytisi on tulossa.

Lisäksi löydät Nokia Pulse -sovelluksen avulla kiinnostavia paikkoja, jotka ovat lähellä sijaintiasi. Voit myös liittää näihin paikkoihin suosituksia, arvioita, ohjeita ja jopa suoran yhteyden puhelinnumeroon. Kyytiä odotellessasi voit vaikka nauttia kupillisen hyvää kahvia läheisessä kahvilassa ja ilmoittaa sijaintisi yhdellä kosketuksella ystävälle tai perheenjäsenelle, joka on tulossa hakemaan sinua.

Myös ryhmien luominen on mahdollista. Voit luoda niitä niin monta kuin haluat: perhe, kaverit, jalkapallojengi, naapurit, vanhempainyhdistys… Nokia Pulse -sovelluksen avulla saat yhteyden juuri oikeisiin ihmisiin. Kaikki keskustelut ovat yksityisiä, ja kaikissa viesteissä on sijaintitiedot.

Nokia Pulse julkaistaan nyt betaversiona. Olemme erittäin innostuneita Nokia Pulse -sovelluksesta ja uskomme, että käyttäjätkin ihastuvat siihen. Otamme myös erittäin mielellämme vastaan palautetta, ehdotuksia ja kritiikkiä. Haluamme kuulla, mikä toimii ja mikä mättää. Tavoitteenamme on, että käyttäjät pystyvät kertomaan yhdellä kosketuksella, missä he ovat ja mitä he tekevät, ajattelevat, näkevät ja kokevat. Kerro meille, kuinka hyvin olemme onnistuneet. Voit kertoa mielipiteesi klikkaamalla palautelinkkiä Nokia Pulse -palvelun etusivulla.

Tässä hieman lisää palvelusta:

Sijaintiedot helposti ystäville ja perheenjäsenille – Perhe. Tosiystävät. Sinä päätät:
Nokia Pulse on täysin yhteensopiva Nokia Maps -sovelluksen kanssa. Voit ilmoittaa sijaintisi yhdellä kosketuksella. Muut löytävät sinut helposti ja voivat myös tutustua tarkemmin sijaintipaikkaasi.

Eikä siinä kaikki: kahdella kosketuksella voit opastaa keskustelukumppanisi sijaintiisi. Nokia Maps -sovelluksen syvälinkit kertovat kulkuohjeet mihin tahansa Nokia Pulse -sovelluksessa ilmoitettuun paikkaan. Kun ilmoitat suosikkipaikkasi keskustelussa, keskusteluryhmäsi näkee Nokia Maps -syvälinkkien avulla paikkaan liittyviä arvioita ja arvosteluja. Lisäksi he saavat ajo-ohjeet ja puhelinnumeron, johon voi soittaa suoraan Nokia Pulse -sovelluksesta.

Yksityiset ryhmäkeskustelut – Luottamuksellista ja henkilökohtaista.
Nokia Pulse tuo uutta elämää ja väriä jokapäiväisiin keskusteluihin sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Viesteihin lisätään automaattisesti sijainti, joten läheisesi tietävät tarkasti, missä olet.

Kaikki jää tietysti vain teidän välillenne. Viestit ovat aina yksityisiä, ja niiden lähettäminen on turvallista – ilman monimutkaisia yksityisyysasetuksia.

Haluatko havainnollistaa myöhästymisesi syytä lähettämällä kuvan liikenneruuhkasta? Tai haluatko jakaa uskomattoman kauniin auringonlaskun ystäväsi kanssa? Nokia Pulse liittää sijaintitiedot automaattisesti myös kuviin. Voit keskittyä hetken ikuistamiseen, ja Nokia Pulse hoitaa loput.

Nopea: Saat päivitykset välittömästi mobiililaitteellesi. Näet aina yhdellä silmäyksellä, missä läheisesi ovat.

Avoin: Kaikki puhelinluetteloon tallentamasi henkilöt voivat osallistua keskusteluihin. Heidän ei tarvitse kuulua mihinkään yhteisöpalveluun. Osallistumiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite.

Helppo: Voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä tai viestitellä suoraan Pulse-sovelluksessa. Voit luoda niin monta viestiryhmää kuin haluat.

Pilvipohjainen: Kaikki keskustelusi tallennetaan pilvipalveluun. Ne ovat käytettävissäsi niin kauan kuin haluat.

Käytettävissä kaikkialla: Nokia Pulse -palvelua voi käyttää eri päätelaitteilta, joten kaikki pysyvät tapahtumien tasalla. Nokia Pulse on saatavilla WP7- ja Symbian-laitteille, ja sitä voi käyttää myös Internetissä sekä matkapuhelimen että tietokoneen välityksellä.

On hetkiä, jolloin tärkeät kehityssuunnat kohtaavat ja luovat jotain täysin uutta. Nokia Pulse uudistaa tavan, jolla olemme yhteydessä toisiimme. Se yhdistää tilapäivitykset Nokian monipuolisiin paikkatietoihin ja sijaintipalveluihin. Viestit ovat yksityisiä, ja viestittäminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin teksti- ja multimediaviestien lähettäminen. Nokia Pulse vie mobiililaitteiden välityksellä käytävät keskustelut aivan uudelle tasolle.

comments powered by Disqus