Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Nokian ja UNICEFin yhteinen joulutervehdys

Julkaissut Carita Koskinen joulukuu 01, 2011

0
0

Nokian ja UNICEFin yhteinen joulutervehdys

0
0

Julkaissut Carita Koskinen joulukuu 01, 2011

HELSINKI – Joulukorttien, postimerkkien sekä osoitteiden kuumeisen etsinnän sijaan voit tänä vuonna lähettää joulutervehdyksesi helposti Nokian ja UNICEFin yhteisellä e-kortilla. Korttikampanjalla Nokia tukee UNICEFia, ja lahjoitus suunnataan Schools for Africa-kampanjaan.

Kortti on saatavilla suomen lisäksi englanniksi ja kiinaksi. Alkavan lohikäärmeen vuoden kunniaksi korttikuva vaihtuu tammikuun alussa, jolloin samasta paikasta voi lähettää kiinalaisen uudenvuoden kortteja. Voi lähettää niin monta korttia kuin haluat.

Koulutuksen tukeminen ja sen ulottaminen kaikille on tärkeä osa Nokian yhteiskuntavastuuta. Miljoonat ihmiset jäävät tällä hetkellä koulutuksen ulkopuolelle mm. taloudellisista syistä sekä syrjäisestä maantieteellisestä sijainnista tai sukupuolesta johtuen.

Uskomme, että mobiiliteknologia tarjoaa mahdollisuuden tuoda uusia ihmisiä koulutuksen piiriin ja se voi lisäksi rikastuttaa opetusympäristöjä. Palvelumme sisältävät esimerkiksi Nokia Education Deliveryn, jonka kautta syrjäisten seutujen opettajat pääsevät käsiksi opetusmateriaaliin matkapuhelimen kautta, sekä Mobile Learning for Mathematics -matematiikkasovelluksen, jota pilotoidaan tällä hetkellä lukioissa Etelä-Afrikassa ja Suomessa.

UNICEFin Schools for Africa -kampanja tukee hyvin tavoitettamme koulutuksen ulottamisesta kaikille. Kampanjan päämääränä on saada 8 miljoonaa lasta laadukkaan peruskoulutuksen piiriin. Yhdessätoista Afrikan köyhimmässä maassa rakennetaan kouluja, hankitaan välineitä, koulutetaan opettajia yhdessä paikallistoimijoiden ja hallitusten kanssa.

Auta meitä auttamaan lapsia lähettämällä joulukortit jo tänään!

Kuvat: © Unicef

comments powered by Disqus