Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia tarjoaa ainutlaatuisen NFC-kampanjan joulukuussa

Julkaissut arttu joulukuu 02, 2011

0
0

Nokia tarjoaa ainutlaatuisen NFC-kampanjan joulukuussa

0
0

Julkaissut arttu joulukuu 02, 2011

HELSINKI – Tiesitkö, että taskussasi saattaa olla NFC-toiminnallisuudella varustettu älypuhelin? Ehkä et ole päässyt vielä kokeilemaan sitä vielä kunnolla. Nokia tarjoaakin nyt tätä tarkoitusta varten ainutlaatuisen joulukampanjan pääkaupunkiseudulla. Joulukuun aikana on Aleksanterinkadun myymälässä mahdollisuus voittaa 2.12. – 22.12. välisenä aikana joka päivä yksi Nokia Play 360 -kaiutin sekä 23.12. yksi valkoinen Nokia N9. Täppäämällä.

Pullottaako taskussasi NFC?

NFC (Near Field Communications) on radiosignaalilla toimiva, lyhyeen etäisyyteen ja pieniin tiedonsiirtomääriin perustuva tiedonsiirtoteknologia. Sillä ei siirretä suuria tietomääriä, mutta sen avulla kaksi laitetta tai yhteensopivaa NFC-tägiä voivat kommunikoida keskenään. Kommunikointi voi tarkoittaa esimerkiksi älypuhelimen tiettyjen sovellusten, kuten Bluetoothin tai vaikkapa verkkoselaimen käyttöönottoa NFC-tägien koskettaessa toisiaan.

NFC on vasta yleistymässä oleva tekniikka ja sitä on suunniteltu käytettäväksi erityisesti matkapuhelinten yhteydessä. NFC on myös vahvasti suomalainen innovaatio: Nokia, VTT ja joukko muita suomalaisia yrityksiä ovat olleet NFC-teknologian edelläkävijöitä myös maailmanlaajuisesti.

Nokian NFC-yhteensopivat älypuhelimet ovat tällä hetkellä Nokia N9, Nokia C7-00, Nokia 603, Nokia 700 sekä Nokia 701.

Nokian joulukampanja Aleksanterinkadun myymälässä – täppää ja voita

Nokian Aleksanterinkadun myymälässä on joulukuun aikana mahdollista kokeilla oman älypuhelimen NFC-ominaisuutta.  Liikkeen sisälle on sijoiteltu useampi NFC-piste, joita täppäämällä pääset mukaan huipputuotteiden arvontaan sekä vastaanotat 20% alennuksen Nokian NFC-yhteensopivista laitteista. Jos NFC ei muuten ole sinulle tuttu, myymälän henkilökunta on varsin valppaana ohjeistamaan sinua teknologian käyttöönotossa.

Täppääjien kesken arvomme 2. – 22.12. välisenä aikana joka päivä yhden Nokia Play 360  -kaiuttimen, ja 23.12. yksi onnekas voittaa valkoisen Nokia N9 -älypuhelimen.

Jos taas satut olemaan liikenteessä Aleksanterinkadun myymälän aukioloaikojen ulkopuolella, osallistuminen on mahdollista täppäämällä myös liikkeen ikkunassa olevaa NFC-logolla merkittyä joulupalloa. Muista vielä, että kaikissa tapauksissa sinulla tulee olla NFC-yhteys aktivoituna älypuhelimessasi.

Osallistuminen arvontaan on mahdollista myös ilman NFC-yhteensopivaa laitetta. Tällöin osallistuminen tapahtuu laitteen verkkoselaimella Nokian Aleksanterinkadun myymälästä saatavalla verkko-osoitteella.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa lämpimästi tervetuloa käymään Nokian Aleksanterinkadun myymälässä joulukuussa.

comments powered by Disqus