Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Julkaissut Carita Koskinen tammikuu 02, 2012

0
0

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

0
0

Julkaissut Carita Koskinen tammikuu 02, 2012

ESPOO – Hyvää Uutta Vuotta Nokia Äänestä! Mennyt vuosi on ollut meille merkityksellinen monessakin suhteessa. Vuoden ensimmäisen viikon aikana tulemme Äänessä tarkastelemaan menneen vuoden huippuhetkiä ja muistelemaan sellaisia asioita, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle.

Jouluviikolla kuulimme Heidin artikkelissa mieleenpainuneista kohokohdista viime vuodelta. Tämän viikon aikana tarkastelemme Nokia Äänen vuoden 2011 juttuja; mitkä aiheet ovat puhuttaneet meitä eri aikoina tai mitkä videot ovat mahdollisesti vihastuttaneet tai ihastuttaneet. Kurkistamme myös Nokia Suomi -viestintäkanaviin katsomaan mistä aiheista on pidetty Nokia Suomi -Facebookissa tai twiitattu Nokia Suomi -Twitterissä.

Haluamme vilpittömästi kiittää kaikkia lukijoitamme, jotka ovat omalla aktiivisuudellaan ja osallistumisellaan auttaneet meitä paremmin ymmärtämään, mitä te odotatte ja haluatte Nokialta. Nokia Äänessä on se huima etu, että saamme palautteet teiltä lukijoiltamme välittömästi ilman välikäsiä tai viivästyksiä.

Tulemme jatkossakin kirjoittamaan juttuja erilaisista Nokia-aiheista ja pitämään suoran keskusteluväylän auki. Otamme myös toimituksessa huomioon Nokia Äänen lukijakyselyssä saamamme palautteen. Uskomme, että tästäkin vuodesta tulee hyvin mielenkiintoinen meille kaikille, jotka luotamme Nokiaan ja haluamme kuulla sen viimeisimmistä innovaatioista tuotteissa ja palveluissa.

Uskomme, että Nokian yhteistyö Microsoftin kanssa tuo meille monia uusia ulottuvuuksia ja hyötyjä, jotka parantavat puhelimien sekä mobiilipalvelujen saatavuutta ihmisten kesken kaikkialla maailmassa.

Tuomme myös uusimpia uutisia Asha-tuotteista sekä monien kovasti odottaman Nokia Bellen (entinen Symbian Belle) käyttöliittymäpäivityksistä. Mitä kaikkea muuta uusi vuosi tuokaa mukanaan – se jää nähtäväksi.

Toivottavasti olette levänneet ja nauttineet joulun sekä uuden vuoden ajasta. Loppiaisen jälkeen, eli tämän viikon perjantain ja sitä seuraavan viikonlopun mentyä, siirrymme Äänessä taas normaaliin päivärytmiin. Uusia hienouksia on luvassa myös tälle vuodelle. Toivottavasti viihdytte seurassamme. Pistäkää jatkossakin tulemaan kommentteja ja palautetta.

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

comments powered by Disqus