Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Nokia Lumia 900 ja muut CES:n huippuhetket

Julkaissut juuso tammikuu 11, 2012

0
0

Nokia Lumia 900 ja muut CES:n huippuhetket

0
0

Julkaissut juuso tammikuu 11, 2012

ESPOO – Kuluvalla viikolla vietetään Yhdysvaltojen Las Vegasissa Consumer Electronics Show’ta, eli kuluttajaelektroniikan messuja. Nokia oli tapahtumassa näkyvästi esillä julkaisemalla mm. Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitetun Nokia Lumia 900-älypuhelimen ja yhteistyösopimuksen AT&T-operaattorin kanssa.

Yksinoikeudella AT&T-operaattorin valikoimiin tarjolle tulevassa Nokia Lumia 900:ssa on 4.3-tuuman AMOLED ClearBlack Display, ja se hyödyntää tiedonsiirrossa neljännen sukupolven LTE-teknologiaa, mikä takaa nopeat yhteydet, oli käyttäjä sitten sähköpostien, sosiaalisen median tai videopuheluiden parissa. Lisäksi Nokia Lumia 900 sisältää kameran, jossa on muista Nokian tuotteista tuttu Carl Zeissin optiikka, joka takaa korkealaatuiset kuvat kehnommassakin valaistuksessa. Nokia Lumia 900:ssa on myös kamera etupuolella, joten videopuhelujen soittaminen on mahdollista heti laitetta käyttöön otettaessa.

Ulkoisesti Nokia Lumia 900 ammentaa Nokia Lumia 800:n virtaviivaisesta designista, ja se tulee myyntiin kahtena värinä, mustana ja syaanina. AT&T myy puhelinta yksinoikeudella Yhdysvalloissa, mikä takaa laitteelle valtaisan näkyvyyden, sillä kyseessä on maan suurin operaattoriyritys.

Nokia Lumia 900:n julkaisun lisäksi Nokia oli vahvasti esillä CES:ssa, sillä toimme myös tukun jo julkaistuja tuotteitamme Pohjois-Amerikan markkinoille. Yhteistyökumppanimme Microsoft alkaa myydä Nokia Lumia 800-älypuhelinta Yhdysvalloissa. Nokia Lumia 800 ja 710 -älypuhelimet tulevat myyntiin myös Kanadassa. Lisäksi teleoperaattori T-Mobile alkaa myydä Nokia 710 -mallia Yhdysvalloissa omissa, sekä jälleenmyyjäkumppaneidensa liikkeissä, joten kyseessä on todellinen Nokia Lumioiden rynnistys Pohjois-Amerikan markkinoille.

Olemme innoissamme tästä kehityksestä niin Äänen toimituksessa kuin koko Conversations -tiimissä ja halusimmekin tarjota myös lukijoillemme jotain erikoista, joten ohessa Conversations-tiimin tekemä Nokian toimitusjohtajan, Stephen Elopin erikoishaastattelu joka nauhoitettiin CES:ssa.

comments powered by Disqus