Ääni

Follow us

Uncategorized

WhatsApp Nokia Lumia 800 - älypuhelimille

Julkaissut Adam Fraser tammikuu 18, 2012

0
0

WhatsApp Nokia Lumia 800 - älypuhelimille

0
0

Julkaissut Adam Fraser tammikuu 18, 2012

GLOBAALI – Olemme tällä viikolla esitelleet Ihmiset-toiminnon ja Facebookin käyttöä helmikuun alussa kauppoihin tulevalla Nokia Lumia 800:lla. Jatkamme nyt sosiaalisen median teemaa esittelemällä WhatsApp-sovelluksen Nokia Lumia 800:lle.

Nokia Lumia 800:n viestimisominaisuudet ovat erinomaiset, ja WhatsApp tarjoaa lisäkeinoja ystävien kanssa yhteydessä pysymiseen. WhatsApp on monialustainen viestisovellus, jonka avulla viestittely on yksinkertaista. Sovellus on lisäksi ilmainen ensimmäisen vuoden ajan.

Viestien lähettäminen näyttää nykyään olevan suosituin yhteydenpitotapa kännyköillä. Siten mikä tahansa, mikä tekee viestimisestä helpompaa, nopeampaa tai halvempaa, herättää kiinnostusta.

WhatsApp hyödyntää puhelimesi 3G- tai WLAN-yhteyttä lähettäen ja vastaanottaen tekstiviestejä, kuvia, ääniviestejä, videoviestejä ja paikkatietoja kaikille, joilla sovellus on asennettuna puhelimeen.

Miten tämä sitten poikkeaa tavallisesta tekstiviestipalvelusta, joka kaikissa puhelimissa on? Samaa ihmettelin minäkin. Sovellus siis käyttää olemassa olevaa tiedonsiirtoa tai puhelimen WLANia viestien vastaanottamiseen ja lähettämiseen. Siitä on paljon hyötyä, jos liittymääsi ei sisälly sadoittain ilmaisia tekstiviestejä.

WhatsApp-sovelluksen asentaminen puhelimeen on helppoa. Lataa se MarketPlacesta suoraan Nokia Lumia 800 -puhelimellesi. Latauksen jälkeen sovellus pyytää puhelinnumeroasi, ja siinä se. Rekisteröitymiseen riittää puhelinnumero, eli mitään monimutkaisia käyttäjänimien luomisia ei tarvita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun olet yhteydessä ystäviisi, käyttäjänimiä ei tarvitse hakea.

Kun olet asentanut sovelluksen, se näyttää sinulle automaattisesti ystävistäsi ne, joilla WhatsApp on jo käytössä. He löytyvät puhelinnumeroidensa perusteella yhteystiedoistasi ja sovelluksen tietokannasta.

Nokia Lumia 800 -puhelimeen WhatsApp sopii täydellisesti ja pyörii taustalla täysin huomaamattomasti, kunnes joku lähettää viestin. Push-ilmoitusten ansiosta viestit saa saman tien vaikkei olisikaan juuri sillä hetkellä sovelluksessa.

Oletko kokeillut WhatsApp-sovellusta? Mitä mieltä olet palvelusta?

comments powered by Disqus