Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia 3310 löysi uuden elämän internetissä

Julkaissut Heidi helmikuu 02, 2012

0
0

Nokia 3310 löysi uuden elämän internetissä

0
0

Julkaissut Heidi helmikuu 02, 2012

ESPOO – Meiltä ei ole jäänyt huomaamatta, että yksi Nokia-perheen vanhemmista lapsukaisista on ollut jälleen otsikoissa. Vuonna 2000 julkaistu Nokia 3310 on alkanut pompahdella esille yllättävissä yhteyksissä.

Puhelimelle on muodostunut oma fanikunta, jolla on vankkumaton usko sen kaikkivoipaisuuteen. Nokia 3310:n fanit heittävät herjaa puhelimen kestävyydestä ja painosta. Eräässä vitsissä sanotaan, että jos tiputtaa iPhonen lattialle, puhelimesta hajoaa näyttö, mutta jos tiputtaa Nokia 3310:n, hajoaa lattia. Fanien mielestä vain Mordorin tulet (Taru sormusten herrasta-trilogian tulivuoret) voivat tuhota 3310:n.

Photoshoppaajilla on ollut kiire liimata 3310:n kuvia Chuck Norrisin bootseihin ja Arnold Schwarzeneggerin hauikseen. Eräässä kuvassa on kysymys “Mitä jos kaikki uudet Nokia meemit ovatkin sponsoroituja juttuja?”

Tässä vaiheessa on pakko todeta, että tällä kertaa näin ei ole. Osa internetissä leviävistä 3310-jutuista on todella hauskoja, mutta osa materiaalista on jokseenkin kyseenalaista, eikä varsinaisesti kuvasta Nokian eettisiä arvoja. Mutta näinhän se menee internetissä, kaikkea ei voi kontrolloida!

Nokia 3310 oli erittäin suosittu omana aikanaan, eikä siis liene ihme että niin monet ihmiset vieläkin muistelevat sitä lämmöllä. Wikipedia valaisee meitä kertomalla, että jos kaikki Nokia 3310/3330 puhelimet laitettaisiin peräkkäin, rivi ulottuisi Helsingistä aina Chilen pääkaupunkiin Santiagoon saakka, ollen yli 13 500 kilometriä pitkä.

Löytyykö lukijoistamme entisiä tai peräti nykyisiä Nokia 3310 omistajia? Oletteko törmänneet puhelimesta kertoviin meemeihin Facebookissa tai muualla?


      
comments powered by Disqus