Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Sovellus tuo Veikkauksen palvelut Nokia Lumia 800:lle

Julkaissut juuso helmikuu 07, 2012

0
0

Sovellus tuo Veikkauksen palvelut Nokia Lumia 800:lle

0
0

Julkaissut juuso helmikuu 07, 2012

ESPOO – Kerroimme aikaisemmin siitä, kuinka Nokia Lumia 800:n Suomeen saapumisen myötä asiakkaillemme tarjotaan myös lukuisia paikallisia sovelluksia, joita voi ladata Windows Phone Marketplacesta. Yksi näistä on jokaiselle vedonlyönnistä ja taitopeleistä innostuneelle sopiva Veikkaus-sovellus.

Veikkaus-sovelluksella voi pelata suosituimpia Veikkauksen pelejä: Lottoa, Kenoa, Viking Lottoa, Pitkävetoa, Tulosvetoa, Monivetoa ja Vakioveikkausta. Kaikki tämä tapahtuu Veikkauksen pelitilin kautta, jollaisen käyttäjäksi on myös mahdollista rekisteröityä sovelluksen avulla. Myös rahan siirtäminen pelitille onnistuu oman pankin mobiilipalvelua hyödyntämällä. Sovelluksen ensimmäisessä versiossa on lisäksi mahdollista tutustua Veikkauksen asiakasetuihin.

Veikkauksen kehityspäällikkö Janne Vuorenmaa kertoo, että heille Nokia Lumia 800:n valitseminen Veikkaus-sovelluksen ensimmäiseksi alustaksi oli luonteva osa yrityksen kehittyviä mobiilipalveluja.

“Lumia oli meille hyvä keihäänkärkituote monestakin syystä. Lanseerauksen ajankohta oli meille sopiva, ja Nokia oli innolla mukana tekemässä tällaisten palvelujen tarjoamisesta mobiilijakelussa mahdollista. Lisäksi Lumia on suomalaisesta näkökulmasta erityisen mielenkiintoinen lanseeraus,” Janne sanoo, ja jatkaa kertomalla, että Veikkaus kehittää sovellusten lisäksi myös muita mobiilipalveluitaan.

“Veikkauksella on mobiilipäätelaitteille suunniteltu verkkopalvelu m.veikkaus.fi, jossa on miltei kaikki Veikkauksen pelit pelattavissa. Käyttökokemukseltaan se ei ole kaikkein modernein, sillä sen rakentamisen jälkeen mobiililaitteiden tarjoamat mahdollisuudet ovat kehittyneet valtavasti. Siinä on kuitenkin se etu, että sivut latautuvat nopeasti heikommallakin datayhteydellä. Mobiilikanavaa uudistetaan, ja tämän kevytversion rinnalle kehitetään uutta monipuolisempaa kanavaa”.

Nokia Lumia 800:lle julkaistulle, kotimaisen Great Apes -digitoimiston kanssa toteutetulla Veikkaus-sovellukselle Janne lupaa uusia ominaisuuksia ja jatkuvaa kehitystyötä.

“Olemme aloittaneet varsin kattavan mobiiliuudistuksen. Vuoden mittaan kehitämme Veikkaus-sovellusta eteenpäin, tuomme siihen uusia ominaisuuksia ja lanseeramme sovelluksia muillekin mobiilialustoille. Tavoitteenamme on palvella kaikkia täysi-ikäisiä suomalaisia, jotka haluavat asioida älypuhelimellaan”, Janne kertoo.

Joko lukijamme ovat ehtineet tutustumaan Veikkauksen sovellukseen?

comments powered by Disqus