Ääni

Follow us

Uncategorized

Ohjelmistopäivitys Nokia Lumia 800:lle

Julkaissut Heidi helmikuu 17, 2012

0
0

Ohjelmistopäivitys Nokia Lumia 800:lle

0
0

Julkaissut Heidi helmikuu 17, 2012

GLOBAALI – Huomio Nokia Lumia 800 –puhelimen omistajat! Nyt on aika tarkistaa, että teillä on laitteessanne varmasti uusin mahdollinen ohjelmistoversio, joka kulkee jännittävällä nimellä 1600.2483.8106.11500. Kyseinen ohjelmisto on jo valmiiksi mukana suurimmassa osassa Suomessa myydyistä laitteista. Oman ohjelmistoversionsa voi tarkistaa kohdasta asetukset > tietoja > lisätietoja.

Uusin ohjelmisto parantaa akunkestoa ja wlan-yhteyksiä. Nokia Lumia -älypuhelin tarkistaa automaattisesti päivitykset tasaisin väliajoin, ja tarjolla olevista päivityksistä tulee viesti puhelimeen. Päivitystä ei toimiteta kaikkiin puhelimiin samanaikaisesti, vaan vähitellen seuraavien viikkojen aikana Microsoftin päivitysprosessin mukaisesti.

Päivitys toimitetaan Microsoft Zune -ohjelman avulla tai Windows Phone 7 Connector -ohjelmalla, jos käytössäsi on Mac.

Kun olet saanut päivitysviestin, liitä puhelimesi tietokoneeseen USB-kaapelilla. Valitse Zunessa sovellusosiosta puhelinasetukset -> puhelinpäivitys, ja voit asentaa uuden ohjelmiston. Napsauta Macissä laitteen nimeä vasemmanpuoleisessa ikkunassa ja asenna päivitys. Tarkemmat ohjeet löytyvät tarvittaessa tuotetukisivuilta.

comments powered by Disqus