Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Belle Feature Pack 1

Julkaissut Ian Delaney maaliskuu 06, 2012

0
0

Nokia Belle Feature Pack 1

0
0

Julkaissut Ian Delaney maaliskuu 06, 2012

BARCELONA – Nokia 808 PureView -älypuhelimien myötä viime viikolla julkistettiin Symbian-käyttöjärjestelmän päivitys: Nokia Belle Feature Pack 1. Se tarjoaa käyttäjille entistäkin paremmat viihdeominaisuudet, monipuolisemmat yksilöintimahdollisuudet ja tehokkaamman suorituskyvyn.

Nokia Belle Feature Back 1 tulee lähikuukausina saataville uusiin sekä jo käytössä oleviin Nokia 603-, Nokia 700- ja Nokia 701 -älypuhelimiin. Nokia Belle tuli äskettäin saataville muihin uusimpiin Symbian-laitteisiin, ja se on ladattu jo yli miljoona kertaa!

Mitä Feature Pack 1 tarjoaa käyttäjille, jotka omistavat jonkun edellä mainituista älypuhelimista tai aikovat hankkia Nokia 603-, Nokia 700-, Nokia 701– tai Nokia 808 PureView -laitteen?

Nokia Belle Feature Pack 1 tuo myös entistä paremmat pienoissovellusten eli widgettien yksilöintimahdollisuudet. Uusia ja parannettuja widgettejä on parisenkymmentä. Käyttäjä saa siis aloitusnäytölle erittäin monipuolista sisältöä.

Lisäksi pakettiin kuuluu aiempaa nopeampi nettiselain, jossa on HTML5 -tuki, sekä Nokia Kartat -sovelluksen viimeisin versio ja äskettäin julkistetut Microsoft Apps -sovellukset, jotka voit ladata puhelimeesi. Myös ilmoituspalkkia on parannettu ja useiden sovellusten yhtäaikainen hallinnointi on entistä helpompaa.

Päivityksen ansiosta Nokia 700- ja Nokia 701 -laitteet toimivat aiempaa tehokkaammin ja nopeammin. Nokia Belle Feature Pack 1 nostaa näiden puhelinmallien prosessorinopeuden 1 gigahertsistä 1,3 gigahertsiin.

comments powered by Disqus