Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Seuraava Nokia World Suomeen

Julkaissut juuso maaliskuu 06, 2012

0
0

Seuraava Nokia World Suomeen

0
0

Julkaissut juuso maaliskuu 06, 2012

ESPOO – Tänään Nokian pääkonttorissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa muotoilujohtaja Marko Ahtisaari julkisti Nokian ja Helsingin 2012 designpääkaupunkivuoden yhteistyön yksityiskohtien lisäksi todella mahtavan uutisen: tämän vuoden Nokia World järjestetään Suomessa!

Nokia World on konferenssi- ja messutapahtuma, jossa esitellään uusimpia Nokia-tuotteita, palveluita, tutkimustuloksia, designia ja kaikkea mahdollista toimintaamme liittyvää. Vuodesta 2006 järjestetty Nokia World onkin vakiintunut toimintamme vuosittaiseksi kohokohdaksi, joten Helsingin Nokia Worldilta on lupa odottaa jännittäviä uutuuksia ja mielenkiintoisia innovaatioita.

Syyskuun 25.-26. järjestettävän tapahtuman odotetaan tuovan Suomeen kaiken kaikkiaan tuhansia vieraita, mm. tiedotusvälineiden edustajia, mobiilialan ja liiketoiminnan analyytikkoja, kehittäjiä, operaattoreiden edustajia ja tottakai Nokian työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa.

Helsingin messukeskuksessa järjestettävä Nokia World ei ole varsinaisesti yleisölle avoin tilaisuus, mutta tulemme tapahtuman aikana ja sitä ennen kertomaan yksityiskohtaisesti sen eri tilaisuuksista, julkistuksista ja puheenvuoroista. Perinteisesti tapahtuman puhujat ovat olleet Nokian asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneidemme edustajia sekä mobiilialan huippuosaajia.

On sanomattakin selvää, että odotamme jo innoissamme tämän vuoden Nokia Worldia. Tapahtuman verkkosivut löytyvät täältä.

Kerromme Äänessä Nokia Worldin lähestyessä enemmän sen ohjelmasta ja valmistelun etenemisestä.

comments powered by Disqus