Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Tarjolla parhaat sovellukset Nokia Lumia -laitteille

Julkaissut arttu huhtikuu 18, 2012

0
0

Tarjolla parhaat sovellukset Nokia Lumia -laitteille

0
0

Julkaissut arttu huhtikuu 18, 2012

ESPOO – Nokia ja Microsoft aloittivat huhtikuun alussa yhteisen sovelluskampanjan, jonka tarkoituksena on esitellä Nokia Lumia -laitteiden parhaita sovelluksia ja pelejä. Kampanja kestää kesäkuun loppuun asti.

Parhaat sovellukset -kampanja – jotta Nokia Lumia -käyttäjät kokisivat Wow!-hetkiä

Nokian ja Microsoftin yhteisen Parhaat sovellukset -kampanjan tarkoituksena on tuoda esille suomalaisia ja joitakin kansainvälisiä hyödyllisiä ja viihdyttäviä sovelluksia sekä pelejä. Mukaan on valittu sovelluksia, jotka tuovat lisäarvoa Nokia Lumia -laitteen käyttäjille jokapäiväisissä asioissa.

Parhaat sovellukset -kampanjassa sovellukset on jaettu kahteen pääluokkaan, sovelluksiin ja peleihin. Sovelluksien osalta löytyy tarjontaa aina uutisista matkailun kautta tuottavuussovelluksiin. Pelien osalta tietysti Xbox LIVE -pelit saavat suuren huomion Xbox LIVE -peliyhteisön takia ja koska niitä voi aina kokeilla maksutta.

Microsoftin Windows Phonesta Suomessa vastaava Vesku ”Mr. Windows Phone” Paananen kertoo, että uusien sovellusten helppo löytäminen on asiakkaille tärkeää, etenkin, jos kyseessä on käyttäjän ensimmäinen älypuhelin.

Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni Nokia Lumia -käyttäjä löytäisi uusia sovelluksia ja kokisi Wow!-hetkiä uuden puhelimensa kanssa. Osa Nokia Lumia -laitteen hankkineista on samalla hankkinut myös ensimmäisen älypuhelimensa ja haluamme antaa vinkkejä siitä, millaisia sovelluksia on saatavilla, Paananen kertoo.

Parhaat sovellukset -kampanjalla haetaan kontaktia myös kotimaisiin kehittäjiin ja  sovellusten tarjoajiin.

Tietysti toivomme myös, että moni potentiaalinen uuden sovelluksen tarjoaja näkisi, kuinka erilaisia ja fiksuja mobiilisovellukset voivat Nokia Lumia -laitteille olla.  Samalla haluamme paremmin tuoda esille, kuinka helppokäyttöisiä ja nopeita Metro-tyylillä tehdyt palvelut on käyttää, Paananen jatkaa.

Windows Phone Marketplacessa jo yli 70 000 sovellusta

Sovellusten merkitys osana Nokia Lumia -laitteiden käyttökokemusta on Vesku Paanasen mukaan erittäin suuri.

Vaikka monet muilla alustoilla olevat ominaisuudet kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Messenger ja Office on yhdistetty osaksi käyttöjärjestelmää, jää silti vielä paljon asioita, joihin ratkaisun tuo erillinen sovellus.

Sovelluksia on Windows Phone Marketplacessa jo yli 70 000 ja määrä lisääntyy kovaa vauhtia

Käyttäjät löytävät suurimman osan yleisesti tutuista sovelluksista myös Nokia Lumialleen ja monet ovat yllättyneet siitä, kuinka hyvä Windows Phone -versio on, Paananen jatkaa.

Kiinnostaako kehittäminen Windows Phone -käyttöjärjestelmälle?

Periaatteessa kuka tahansa voi kehittää mobiilisovelluksia Nokia Lumia -laitteille. Sovellusten kehittäminen on myös maksutonta ja työkalut voi ladata maksutta App Hubista osoitteesta create.msdn.com. Työkalut sisältävät myös puhelinemulaattorin. Sovellukset voi julkaista Marketplaceen kaikkien saataville joko maksuttomana tai maksullisena. Marketplacen vuosimaksu on 75 euroa, mutta opiskelijoille se on useimmiten maksutonta.

Parhaat sovellukset -kampanjaa varten on avattu oma sivusto, jonka kautta oleellisimmat ja luonnollisesti parhaimmat sovellukset löytyvät helposti ja kätevästi.

Mitkä sovellukset ja pelit ovat sinun mielestäsi parhaimmat Nokia Lumia -laitteissa?

comments powered by Disqus