Ääni

Follow us

Uncategorized

Mahtava legoteline Nokia Lumia 900 -puhelimelle

Julkaissut Adam Fraser huhtikuu 24, 2012

0
0

Mahtava legoteline Nokia Lumia 900 -puhelimelle

0
0

Julkaissut Adam Fraser huhtikuu 24, 2012

GLOBAALI – Nokia Lumia 900 on kätevä kapine. Näyttävällä värillä – syaanilla, valkoisella tai magentalla – erottuu joukosta aivan varmasti. Mutta mitä jos haluaa mennä vielä pitemmälle ja yksilöidä uuden Nokia Lumia 900 -laitteensa todella ainutlaatuisella lisävarusteella? Sitähän voisi tietysti vaikka rakentaa legoista puhelintelineen.

Yleensä legoista on tapana rakentaa torneja, taloja ja – jos taidot riittävät – hassuja kulkupelejä. Baris Eris on melkoinen puuhapete. Hän on rakentanut vaikka mitä, sekä todellisia esineitä että sähköisiä luomuksia tietokoneohjelmien avulla. Hän rakensi pöytätelineen Nokia Lumia 900 -puhelimelleen, ja siihen kuuluu myös laturi. Hän taitaa pystyä ihan mihin vain.

Mustista legopalikoista kootussa telineessä Bariksen syaaninvärinen Nokia Lumia 900 voi maata kyljellään. Jo teline itsessään on käytännöllinen, mutta Baris lisäsi siihen vielä laturin johtoineen. Kun älypuhelimen sujauttaa paikalleen oikeasta reunasta, laturin pistoke työntyy puhelimeen ja lataus alkaa.

Jotta Nokia Lumia 900 saisi kunnon kosketuksen laturin pistokkeesta, mittapoikkeamaa saa olla alle millin kymmenesosan verran. Palikoiden kanssa saa siis olla tarkkana, mutta lopputulos maksaa vaivan.

Nokia Lumia 900 -puhelimen legoteline ei ole myynnissä, mutta Bariksella on SkyDrivellään tiedosto, josta voi käydä tarkistamassa tarvittavat palikat ja rakentaa oma telineensä itse. Lisätietoja löytyy Baris Eriksen englanninkielisestä blogista.

Pidätkö legoista? Huvittaisiko kokeilla legotelineen rakentamista? Kerro meille miten rakentaminen sujui.

comments powered by Disqus