Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Lumia 900 ja 610 -älypuhelinten myynti Suomessa alkaa toukokuussa

Julkaissut arttu huhtikuu 24, 2012

0
0

Nokia Lumia 900 ja 610 -älypuhelinten myynti Suomessa alkaa toukokuussa

0
0

Julkaissut arttu huhtikuu 24, 2012

ESPOO – Tammikuussa julkistettu Nokia Lumia 900 ja helmikuussa julkistettu 610 saadaan molemmat Suomen markkinoille toukokuussa. Tarkemmat myynninaloituspäivät ilmoitetaan lähempänä myynninaloitusta. Ennakkotilaukset alkavat huomenna 25. huhtikuuta klo 00:00.

Kaksi upeaa lisäystä Nokia Lumia -tuoteperheeseen

Windows Phone -alustalle rakennettu Nokia Lumia 900 -älypuhelin tarjoaa erittäin toimivan sosiaalisen median ja internetin käyttökokemuksen. Laitteesta löytyy myös Nokian tuotteille tuttuja erityispiirteitä, kuten huippuluokan kamera- ja kuvatoiminnot. Värivaihtoehdoista löytyy valkoinen, musta ja syaani.


Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 610 on hinnaltaan edullinen, nuorille suunnattu, niin ikään Windows Phone -alustalle rakennettu älypuhelin. Laite tekee sosiaalisten verkostojen, internetin, pelien käytöstä ja navigaatiosta sekä musiikin kuuntelusta silkkaa nautintoa. Uusi Nokia Lumia 610 tarjoaa myös helpon pääsyn Windows Phone Marketplacen kymmeniin tuhansiin sovelluksiin. Nokia Lumia 610 on saatavilla neljässä eri värissä: valkoinen, musta ja syaani sekä myöhemmin magenta.


Nokia Lumia 610

Olemme erittäin iloisia tuodessamme nämä uudet Nokia Lumia -mallit Suomen markkinoille. Ne täydentävät erinomaisesti Nokian valikoimaa älypuhelimissa ja niihin on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja työntekoon, kertoo Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Ei pidä unohtaa, että molempien puhelinten käyttökokemusta rikastavat maksuttomat Windows Live -palvelut, kuten Messenger, sähköposti ja Xbox Live. Käyttäjä voi kätevästi myös paikantaa kadonneen puhelimensa kartalla, etätyhjentää sen sisällön ja lukita laitteen.

Mukana huippuominaisuuksia navigoinnista televisioon

Nokia Lumia 900 ja 610 -älypuhelimet tarjoavat ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla ainoastaan Nokian puhelimiin, kuten vähintäänkin hyödyllinen ja ilmainen Nokia Navigointi. Uusimpana lisäyksenä ainoastaan Nokia Lumia -laitteista löytyviin palveluihin tuomme Lumia 900 -laitteeseen valmiiksi asennetun Nokia TV -palvelun. Nokian TV:n avulla pääset katsomaan kotimaisia netti-TV -sisältöjä. Ohjelmisto päivittyy automaattisesti joten sieltä voi löytää aina suosituimmat ja ajankohtaisimmat sisällöt helposti lajiteltuina. Palvelu toimii sekä 3G-mobiiliverkossa että langattomassa lähiverkossa. Jo markkinoilla oleviin Lumia-puhelimiin palvelun voi ladata Marketplacesta, mutta vasta kun Nokia Lumia 900 on kaupoissa. Palvelu on maksuton eikä vaadi rekisteröitymistä.

Kattava määrä kotimaisia sovelluksia

Windows Marketplacesta on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja työntekoon. Suomessa on tällä hetkellä tarjolla tai lähiaikoina tulossa mm. seuraavat sovellukset: Elisa Viihde, Fonecta Caller, HIFK Taskupeto, HS.fi, Hufvudstadsbladet,  Ilta-Sanomat, Jokerit Live, MTV3 Juuri Nyt, NRJ Finland, Nordea, Skype, Spotify, Sports Tracker, The Voice, Veikkaus, Viiniopas, Voddler ja YLE Radio.

Oletko ajatellut tilaavasi jommankumman vai kummatkin?

comments powered by Disqus