Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Lumia 610 myyntiin Suomessa 18. toukokuuta alkaen

Julkaissut juuso toukokuu 07, 2012

0
0

Nokia Lumia 610 myyntiin Suomessa 18. toukokuuta alkaen

0
0

Julkaissut juuso toukokuu 07, 2012

ESPOO – Hinnaltaan edullisen, nuorille suunnatun ja Windows Phone -alustalle rakennetun Nokia Lumia 610 -älypuhelimen myynti Suomessa alkaa 18. toukokuuta. Sosiaalisten verkostojen, internetin, navigaation ja musiikin käytöstä nautintoa tekevään älypuhelimeen on myös saatavilla laaja valikoima sovelluksia.

Sosiaalisten verkostojen, internetin, pelien ja navigaation käyttämisen sekä musiikin kuuntelemisen ohella puhelimen käyttökokemusta rikastavat maksuttomat Windows Live -palvelut, kuten pikaviestipalvelu Messenger, sähköposti ja Xbox Live. Laite tarjoaa myös toimintoja, jotka ovat saatavilla vain Nokia Lumia –puhelimiin, muun muassa Nokia Navigointi tulee laitteen mukana.

Käyttäjä voi myös kätevästi paikantaa kadonneen puhelimensa kartalla, etätyhjentää sen sisällön ja lukita laitteen. Äänettömälle säädetyn puhelimen pystyy löytämään vaivatta palauttamalla siihen merkkiäänen Windows Live -palvelun avulla.

Lumia 610 -älypuhelin tarjoaa toimintoja, jotka ovat saatavilla vain Nokia Lumia –puhelimiin, muun muassa Nokia Navigointi.

Lumia 610 on saatavilla neljässä kirkkaassa eri värissä: valkoinen, musta ja syaani sekä myöhemmin magenta.
Windows Phone Marketplacesta on saatavilla runsaasti sovelluksia vapaa-aikaan ja työntekoon. Esimerkiksi urheilun ja vedonlyönnin ystäville löytyvät muiden muassa HIFK Taskupeto, Jokerit Live ja Sports Tracker sekä Veikkaus -sovellukset, joita on esitelty aikaisemmin myös Äänessä.

Viihteen ystäville kotimaisia sisältöjä tarjoavat muun muassa Elisa Viihde, NRJ Finland, Spotify, The Voice, Voddler ja Yle Radio -sovellukset, ja uutisnälkäänsä voi tyydyttää esimerkiksi HS.fi, Hufvudstadsbladet, Ilta-Sanomat ja MTV3 Juuri Nyt -sovelluksilla.

Lisäksi saatavilla ovat ainakin pankkiasiointia helpottava Nordea -sovellus ja arjen sekä juhlan makunautintoja esittelevä Viiniopas, joten Nokia Lumia 610 käyttökokemus on todella kattava.

comments powered by Disqus