Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Kuvaa sinun Suomesi – voita Nokia Lumia 900

Julkaissut arttu toukokuu 10, 2012

0
0

Kuvaa sinun Suomesi – voita Nokia Lumia 900

0
0

Julkaissut arttu toukokuu 10, 2012

ESPOO – Etsimme uusia uljaita taustakuvia Nokia.fi-sivustolle ja järjestämme tätä tarkoitusta varten Kuvaa sinun Suomesi -kuvakilpailun 8.5. – 17.6. välisenä aikana. Jos katsot, että sisältäsi löytyy suomalaista sielunmaisemaa pursuava huippukuvaaja, nyt olisi jaossa mainetta ja kunniaa, mutta myös huippupalkintoja.

Miltä sinun Suomesi näyttää?

Talvi hälveni hurahtaen ja huomasimme, että nyt jos koskaan olisi mukava aika päivittää Nokia.fi:n ulkoasu kesäisempään suuntaan. Koska haluamme kuvia Suomesta mahdollisimman kattavasti, päätimme järjestää pienen kuvakilpailun touko- ja kesäkuulle Nokia Suomen Facebook-sivulle.

Jottei Suomi-tematiikka kävisi turhan yksitoikkoisiksi, halusimme tehdä pientä irtiottoa perinteisistä koivu ja järvi -maisemista. Kehitimmekin kuvauskilpailua varten kolme eri teemaa, joiden mukaan toivoisimme teidän otoksenne ottavan ja tässä ne ovat:

  1. Urbaani Suomi, minkälainen on Suomi kaupungista käsin?
  2. Isot ja pienet otukset, mitä tahansa isoja tai pieniä suomalaisia otuksia.
  3. Kesä ja yö, yöttömän yön hengessä kesäyön kuvitusta Suomesta.

Kuvien tulisi ilmentää jollain tasolla suomalaista sielunmaisemaa ja käsityksiä Suomesta. Kaikki lähetetyt kuvat osallistuvat yhden Nokia Lumia 900 -laitteen sekä kolmien Nokia BH-111- kuulokkeiden arvontaan. Parhaat kuvaajat saavat mainetta ja kunniaa saamalla kuvansa, ja totta kai oman nimensä Nokia.fi-sivuston paraatipaikalle.

Palkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä. Taustakuvien osalta kuvaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli oma kuva valitaan Nokia.fi-sivuston taustakuvaksi. Eli kerromme kyllä, kun se oma kuva siellä killuu kaikkien nähtävillä.

Teknisistä yksityiskohdista sen verran, että kuvien pitäisi olla kooltaan 1680 x 1050 pikseliä ja niin kutsuttuja maisemakuvia (landscape). Muissa tapauksissa saatamme joutua muokkaamaan tai hylkäämään potentiaalisia otoksia.

Eipä muuta kuin räpsimään mahtavimmat kuvat Suomesta!

comments powered by Disqus