Ääni

Follow us

Ihmiset ja ilmiöt

Veikkaa Suomi – Kanada -ottelun tulos oikein ja voita liput MM-otteluun!

Julkaissut arttu toukokuu 10, 2012

0
0

Veikkaa Suomi – Kanada -ottelun tulos oikein ja voita liput MM-otteluun!

0
0

Julkaissut arttu toukokuu 10, 2012

ESPOO –  Saimme mukavan mahdollisuuden arpoa kolme lippua tiistaina 15.5. klo 16:15 pelattavaan Slovakia – Ranska -otteluun. Mikäli liput kiinnostaa, nyt kannattaa osallistua, eli veikata perjantain Suomi – Kanada -ottelun tulos oikein.

Veikkaa Suomi – Kanada -ottelun tulos oikein

Kyseessähän on siis perinteistäkin perinteisempi tulosveikkaus. Veikkaa perjantaina 11.5. klo 20:15 pelattavan Suomi – Kanada -ottelun tulos oikein ja voit voittaa itsellesi kolme lippua tiistaina 15.5. klo 16:15 pelattavaan Slovakia – Ranska -otteluun. Mikäli oikeita vastauksia tulee enemmän, arvomme voittajan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Mikäli seassa ei ole yhtäkään oikeaa vastausta, arvomme liput kaikkien osallistujien kesken.

Veikkaukset otetaan vastaan tämän artikkelin kommenttikentässä aina siihen asti, kunnes kiekko perjantaina putoaa jäähän. Muistathan lisätä kommenttiisi sähköpostiosoitteesi ennen kuin julkaiset. Voittajaan ollaan yhteydessä heti maanantaina aamulla, joten kannattaa seurailla omaa sähköpostiaan tarkkana.

Eli ei muuta kuin tulosveikkauksia tulemaan!

PÄIVITYS 11.5. klo 12:14:

Iloisia uutisia, saimme nimittäin lisää MM-lippuja. Arvommekin tämän saman veikkauksen yhteydessä viisi kahden hengen lippua tiistaina 15.5. klo 12:15 pelattavaan Kanada – Valko-Venäjä -otteluun. Eli kannattaa totta tosiaankin osallistua.

comments powered by Disqus