Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Lumia 900: rajattomasti tilaa mediatiedostoille

Julkaissut Jeppe Christensen toukokuu 14, 2012

0
0

Nokia Lumia 900: rajattomasti tilaa mediatiedostoille

0
0

Julkaissut Jeppe Christensen toukokuu 14, 2012

SUNNYVALE – Nokia Lumia 900 on tyylikäs älypuhelin, jonka paksuus on vain 11,5 millimetriä. Sisäistä muistia on kuitenkin peräti 16 gigatavua, eli laitteeseen voi tallentaa melkoisen valikoiman sovelluksia, kuvia, musiikkia ja videoita.

Lisäksi tallennustilaa voi laajentaa merkittävästi.

Pilvipalvelujen ja suoratoistopalvelujen nopean yleistymisen myötä Nokia Lumia -älypuhelinten käyttäjillä on aina jotain katseltavaa ja kuunneltavaa.

Esittelemme seuraavassa sovelluksia tai palveluja, jotka tarjoavat lähes rajattomasti tallennustilaa, mutta vaativat vain muutaman megatavun lataustilaa, eivätkä kuormita tiedonsiirtoyhteyttä.

Spotify
Spotify-palvelussa on miljoonia musiikkikappaleita, joita voi kuunnella WLAN-, 3G- tai 4G-yhteyden välityksellä. Musiikkia voi kuunnella myös offline-tilassa. Käyttäjän ei siis tarvitse enää tallentaa musiikkikokoelmaansa älypuhelimeen. Hän voi synkronoida kulloinkin haluamansa soittolistan Lumia 900 -laitteelle, jolloin musiikki kuluttaa vain pienen osan siitä tallennustilasta ja mobiilidatasta, jonka koko musiikkikokoelma vaatisi.

Latauksen vaatima tila: 1 megatavu.

SkyDrive
Microsoftin äskettäin uudistettu SkyDrive-pilvipalvelu tarjoaa 25 gigatavua ilmaista tallennustilaa Windows-älypuhelimen käyttäjille. Palveluun voi tallentaa esimerkiksi kuvia ja tiedostoja. Jos 25 gigatavua ei riitä, tallennustila on laajennettavissa 100 gigatavuun maksua vastaan.

Latauksen vaatima tila: 3 megatavua.

Flickr
Windows-puhelimille tarkoitettu virallinen Flickr-sovellus antaa käyttäjälle mahdollisuuden katsella parhaita otoksiaan korkearesoluutiokuvina. Sovellus vie vain megatavun Nokia Lumia 900 -älypuhelimen 16 gigatavun sisäisestä muistista. Kun käyttäjä on sijoittanut sovelluksen kuvakkeen puhelimen aloitusnäytölle, hän pääsee katsomaan kuviaan yhdellä napautuksella.

Latauksen vaatima tila: 1 megatavu.

BoxFiles for Dropbox
Jos Lumia 900 -älypuhelimen 16 gigatavun sisäinen muisti ja SkyDrive-pilvipalvelun 25 gigatavun tallennustila eivät riitä, BoxFiles-sovellus tuo Dropbox-palveluun tallennetut tiedostot käyttäjän ulottuville. BoxFiles on yhteensopiva SkyDrive-palvelun kanssa ja tarjoaa alustasta riippumatonta tallennustilaa. Dropbox-kansiot voi sijoittaa puhelimen aloitusnäytölle.

Latauksen vaatima tila: 2,4 megatavua.

7Digital
7Digital on virkistävän vaihtoehtoinen musiikkikauppa. 7Digital-sovellus Windows-puhelimille tuo käyttäjän ulottuville 18 miljoonan musiikkikappaleen valikoiman ja säästää tallennustilaa toistamalla ostetut kappaleet pilvipalvelusta.

Latauksen vaatima tila: 1 megatavu.

Pulse
Kiitellyn Pulse-sovelluksen Windows-puhelimille tarkoitettu versio säästää tilaa Lumia 900 -laitteen kovalevyltä kokoamalla uutiset käyttäjän suosikkilähteistä – verkkosivustoista, blogeista ja sosiaalisista verkostoista – yhteen näkymään.

Latauksen vaatima tila: 1 megatavu.

Tonido
Moni tallentaa edelleen suurimman osan tiedostoistaan kotikoneelle vanhasta tottumuksesta. Se ei ole ongelma – ellei kovalevy hajoa ja vie mennessään töitä, kuvia ja muistoja kymmeneltä viime vuodelta. Tonido-sovelluksen avulla käyttäjä voi toistaa musiikkikappaleita ja elokuvia kotikoneensa kovalevyltä. Sovellus tukee yleisimpiä tiedostomuotoja.

Latauksen vaatima tila: alle 1 megatavu

comments powered by Disqus