Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia Lumia 900 läpäisi vasaratestin

Julkaissut Carita Koskinen toukokuu 21, 2012

0
0

Nokia Lumia 900 läpäisi vasaratestin

0
0

Julkaissut Carita Koskinen toukokuu 21, 2012

ESPOO – Nokia Lumia 900 -älypuhelin ei pienistä iskuista hätkähdä. Yksiosainen polykarbonaattirakenne suojaa puhelinta pudotuksilta, naarmuilta ja kolhuilta. Puhelimessa käytetty Corning Gorilla -kosketusnäyttölasi ei myöskään ole heppoisimmasta päästä, kuten alla oleva video todistaa.

Kaksi Nokian insinööriä, Mike Myers ja Chris Ruble innostuivat nähtyään Sonim-testivideon, ja halusivat kokeilla samantapaista vasaratestiä Lumia-laitteelle. Ensin he testasivat Lumia 710 –puhelinta, jonka jälkeen oli vuorossa Lumia 900.

Videolla näkyy kuinka he ottavat naulan ja naputtavat sitten vasaralla Lumia 900:n kosketusnäyttöä. Ja jos tämä ei vielä riitä, asetelma käännetään kokonaan toisin päin. Videolla näkyy kuinka he käyttävät Lumia 900:aa vasarana hakatessaan naulaa kiinni lautaan. Lumia 900 selvisi testistä hyvin, samoin kuin aikaisemmin testattu Lumia 710.

Jos et muuten usko, katso seuraava englanninkielinen video.

Emme kuitenkaan suosittele kokeilemaan tätä kotioloissa, sillä takuu ei kata kaltoin kohdeltuja puhelimia. Suosittelen edelleen käyttämään perinteistä vasaraa naulaamiseen, mutta soittamiseen ja puhelujen vastaanottamiseen Lumia 900 on erittäin näppärä laite.

comments powered by Disqus