Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Worldille uusi formaatti ja ajankohta

Julkaissut Heidi toukokuu 23, 2012

0
0

Nokia Worldille uusi formaatti ja ajankohta

0
0

Julkaissut Heidi toukokuu 23, 2012

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olemme tehneet hieman muutoksia Nokia World -tapahtuman formaattiin ja ajankohtaan. Yhden suuren tapahtuman sijasta aiomme tänä vuonna järjestää useamman pienemmän ja intiimimmän tilaisuuden, joista jokainen on räätälöity tietylle yleisölle. Muodoltaan tapahtumat tulevat olemaan vähemmän kuin jättimäinen CES, ja enemmän kuin rento SXSW.

Ensimmäinen näistä tapahtumista järjestetään Helsingissä 5.-6. syyskuuta. (Jokin aika sitten kerroimme, että ajankohta olisi 25.-26. syyskuuta, mutta päivämäärää on nyt aikaistettu parilla viikolla). Tässä kutsuvierastapahtumassa ovat mukana etupäässä operaattorit ja jälleenmyyjät.

Pienempien tapahtumien tarkoitus on tarjota mahdollisimman mukava ja hyödyllinen tilaisuus kullekin kohdeyleisölle.

Ilmoitamme muista tapahtumista eri yleisöille tulevien viikkojen ja kuukausien aikana, joten pysykäähän kuulolla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

comments powered by Disqus