Ääni

Follow us

Uncategorized

Dolby Digital Plus ja Dolby Headphone Nokian laitteisiin

Julkaissut arttu toukokuu 25, 2012

0
0

Dolby Digital Plus ja Dolby Headphone Nokian laitteisiin

0
0

Julkaissut arttu toukokuu 25, 2012

Nokia Belle Feature Pack 1 -päivityksen myötä Nokia 701, 700 ja 603 -mallit saavat yhteensopivuuden Dolby Digital Plus ja Dolby Headphone -audioteknologioille. Molempia voi myös käydä testaamassa omin korvin Nokian Aleksanterinkadun myymälässä koko kesän ajan.

Huippuäänentoistoa Nokian laitteisiin

Voisitko kuvitella, että älypuhelimesi toistaa Surround-ääntä? Mikäli taskustasi löytyy Nokia 701, 700 tai 603 -malli ja olet ladannut itsellesi Nokia Belle Feature Pack 1 -päivityksen, se on mahdollista.  Parhaimmassa tapauksessa et tarvitse edes erikoiskuulokkeita nauttiaksesi tästä huipputeknologiasta.

Esittelyssä Dolby Digital Plus ja Dolby Digital Headphone

Dolby Digital Plus tarkoittaa käytännössä pakattua ääntä, jota pystyy toistamaan edellä listatuilla laitteilla ja päivityksen jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli laitteestasi löytyy vaikkapa elokuvia tai videoita, jotka sisältävät Dolby Surround -ääntä laitteesi toistaa koko äänispektaakkelin ilman ongelmia.

Dolby Headphone -tuen myötä Surround-ääni tuodaan myös mihin tahansa kuulokkeisiin. Et siis tarvitse erityisiä kuulokkeita Surround-äänen toistamiseksi ja ominaisuus toimii jopa Bluetooth-kuulokkeilla. Dolby Headphone -ominaisuus kytkee Dolby Surround -äänen automaattisesti päälle, mutta se on myös helppo poistaa käytöstä painamalla ruudulle ilmestyvää symbolia.

Voit käydä kokeilemassa ja hämmästymässä minkälainen ero on normaaliäänen ja Surround-äänen kanssa Nokian Aleksanterinkadun myymälässä koko kesän ajan.

 

comments powered by Disqus