Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Kartat on entistäkin yksilöllisempi

Julkaissut Pino Bonetti kesäkuu 07, 2012

0
0

Nokia Kartat on entistäkin yksilöllisempi

0
0

Julkaissut Pino Bonetti kesäkuu 07, 2012

Karttasovelluksista on tullut niin suosittuja, että niitä voi jo pitää matkapuhelimen perusominaisuutena. Karttasovelluksia on kuitenkin monenlaisia. Nokia Kartat -sovellus tarjoaa parhaan karttakokemuksen Nokia Lumia -puhelimen käyttäjille. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Windows Phone Marketplace -kauppapaikan Nokia Collection -valikoimasta.

Nokia Kartat -sovellusta päivitetään säännöllisesti uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla. Nokia Kartat on nyt entistäkin yksilöllisempi: käyttäjä voi lisätä kuvia, kirjoittaa arvosteluja ja synkronoida suosikkinsa.

Vaihda kokemuksia

Kuvien ja arvostelujen lisääminen on parhaimpia tapoja hyötyä sijaintipohjaisia palveluja sekä osallistua niiden kehittämiseen. Käyttäjä voi nyt lisätä Nokia Kartat -palvelun paikkakuvauksiin kuvia ja arvosteluja suoraan Nokia Lumia -puhelimestaan. Sen jälkeen ne ovat kaikkien palvelun käyttäjien nähtävillä Nokia Kartat -palvelussa ja osoitteessa maps.nokia.com.

Muista suosikit

Mahdollisuus tallentaa suosikkipaikat ja nähdä ne välittömästi kartalla tekee Nokia Kartat -sovelluksesta entistäkin henkilökohtaisemman. Suosikit voi synkronoida maps.nokia.com-palvelun avulla eri alustoilla (Nokia Lumia, Nokia Belle, Nokia N9). Synkronointi onnistuu myös iOS- ja Android-laitteilla osoitteessa m.maps.nokia.com. Käyttäjän tarvitsee vain kirjautua Nokia Kartat -palveluun.

Perille yhdellä kosketuksella

Windows-puhelimissa on monipuoliset yksilöintimahdollisuudet. Nokia Lumian aloitusnäyttöön voi kiinnittää sovelluksia, ominaisuuksia, toimintoja ja yksittäisiä kohteita. Nokia Karttojen uusimmassa versiossa aloitusnäyttöön voi kiinnittää myös reittiohjeita, joiden avulla käyttäjä pääsee määränpäähänsä kävellen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Paras reitti kohteeseen on ainoastaan kosketuksen päässä.

Nokia Kartat on yksi monista sovelluksista, joista on saatavilla ainoastaan Nokia Lumia -puhelimiin. Sen voi ladata Windows Phone Marketplace -kaupan Nokia-Collection -valikoimasta. Aiempien versioiden käyttäjät saavat lähiaikoina puhelimeensa ilmoituksen päivityksestä.

Nokia Kartat lyhyesti:
• Yli 190 maata
• Satelliittinäkymä, joukkoliikennenäkymä ja reaaliaikainen liikennenäkymä
• Käyttäjien ottamia kuvia, käyttäjien arvioita ja oppaita
Kohteiden, paikkojen ja kategorioiden kiinnittäminen puhelimen aloitusnäyttöön
Suosikkien tallennus ja synkronointi
• Opastus jalankulkijoille, autoilijoille ja joukkoliikenteen käyttäjille
• Paikkojen ja reittien jakaminen ystävien kanssa

comments powered by Disqus