Ääni

Follow us

Liiketoiminta

10 syytä ottaa Nokia Lumia mukaan töihin (osa 2)

Julkaissut Dinesh Subramaniam kesäkuu 21, 2012

0
0

10 syytä ottaa Nokia Lumia mukaan töihin (osa 2)

0
0

Julkaissut Dinesh Subramaniam kesäkuu 21, 2012

Kerroimme eilen viisi hyvää syytä ottaa Nokia Lumia mukaan työpaikalle. Nyt esittelemme syyt 6-10.

6.Turvallisuus ja laitehallinta

Nokia Lumia -älypuhelimet täyttävät kaikki keskeiset turvallisuusvaatimukset. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että puhelimen voi huoletta unohtaa minne sattuu. Jos puhelin kuitenkin katoaa, sen voi lukita tai siitä voi pyyhkiä tiedot niin, ettei luottamuksellista tietoa päädy ulkopuolisille. Microsoft Information Rights Management -ratkaisu turvaa tietovuodoilta salaamalla sähköpostit ja Office-asiakirjat.

Lisäksi Nokia Lumia -puhelimet tukevat lukuisia salausratkaisuja, haittaohjelmien torjuntasovelluksia, laitehallinnan työkaluja ja muita johtavien toimittajien sovelluksia, joiden avulla tietoja voi suojata.

7. Nokia Navigointi

Nokia Navigointi -sovellus on olennainen osa Lumia-älypuhelimia. Se säästää yritysten kustannuksia esimerkiksi tilanteissa, joissa liikematkaaja vuokraa lentokentältä auton ja lähtee ajamaan kohti hotellia tai kokouspaikkaa.

Käyttäjän kannattaa ladata kohdemaan kartta jo ennen matkaa (Asetukset > Hallitse karttoja). Suurista maista on saatavilla myös yksittäisten kaupunkien karttoja, joten koko maan karttaa ei tarvitse ladata. Kun liikematkaaja lähtee ajamaan kohdemaassa lentokentältä hotellille tai kokouspaikalle, hän voi laittaa navigointisovelluksen offline-tilaan (Asetukset > Yhteydet). Näin hän säästyy ikävältä yllätykseltä: järkyttävän suurelta puhelinlaskulta.

8. Lync Mobile

Tiedotusvälineet uutisoivat jo kuusi vuotta sitten, että pikaviestinnästä oli tullut ilmiö Suomessa. Tänään pikaviestit ovat entistäkin suositumpia. Pikaviestien avulla
tavoittaa työkaverit helposti ja erittäin nopeasti silloin, kun he haluavat olla tavoitettavissa.

Lync Mobile -sovelluksessa käyttäjä näkee, kuka on tavoitettavissa, kiireinen tai pois paikalta ja kuka ei halua tulla häirityksi. Tietokoneella tehty tilapäivitys näkyy automaattisesti mobiiliversiossa ja päinvastoin. Käyttäjä voi kutsua kerralla useamman työkaverin keskusteluun tai liittyä kokouksiin yhdellä napautuksella.

Yhteystietoja voi hakea myös yrityksen osoitekirjasta, ja niiden perusteella voi soittaa puhelun tai lähettää sähköpostia suoraan Lync-sovelluksesta. Lync Mobile -sovellusta kannattaa ehdottomasti kokeilla. Pikaviestintä on hyödyllinen apuväline yrityselämässä.

9. Office 365

Tässä kirjoituksessa puhutaan paljon kuluista. Se johtuu siitä, että nykyisin halutaan entistä parempia tuloksia entistä pienemmällä panostuksella. Office 365 -sovellus parantaa tehokkuutta merkittävästi.

Uusilla yrityksillä ei yleensä ole varaa sijoittaa suuria summia IT-palveluihin. Rahoille on muutakin käyttöä: täytyy hankkia toimitilat ja palkata työntekijöitä sekä ostaa tarvittavat laitteet ja ohjelmistot.

Office 365 -sovellus on pienten ja keskisuurten yritysten pelastus. Se sisältää kaikki tarvittavat työkalut, kuten Microsoft Office -ohjelmiston, sähköpostitilit, Lync-pikaviestisovelluksen ja SharePoint-palvelun. Office 365 -tilin perustaminen Nokia Lumia -puhelimella on helppoa ja nopeaa: se edellyttää vain muutamaa napautusta ja perustietojen syöttämistä. Yrityksen perustaminen voi olla työlästä ilman apuvälineitä – Lumian apuun voi aina luottaa.

10. Neljä laitevaihtoehtoa

Nokia Lumia -tuoteperheeseen kuuluu neljä puhelinta: Lumia 900, Lumia 800, Lumia 710 ja Lumia 610. Ne ovat tyylikkäitä, värikkäitä ja käyttäjäystävällisiä älypuhelimia, jotka ovat jo voittaneet useita palkintoja. Nokia Lumia 900 palkittiin CES-kuluttajaelektroniikkamessujen parhaana puhelimena, ja Lumia 610 valittiin Mobile World Congress -tapahtuman parhaaksi puhelimeksi. Lisäksi Lumia 800 sai vuoden 2012 innovatiivisimman puhelimen Mobile News Award -palkinnon.

Lumia-laitteiden todellinen kauneus on kuitenkin niiden helppokäyttöisyydessä. Niiden käyttö on nopeaa ja vaivatonta, ja käyttäjät arvostavat myös ruutukäyttöliittymää, joka poikkeaa edukseen muiden älypuhelimien kuvakkeista.

Käyttäjä voi valita mieleisensä laitteen tyylin ja hinnan perusteella. Hintahaitarin yläpäässä ovat Lumia 900 ja Lumia 800. Jos esimerkiksi suuri näyttö ja yhtenäisestä polykarbonaatista tehty runko eivät ole ratkaisevia tekijöitä, käyttäjä voi valita edullisemman Lumia 710- tai Lumia 610 -puhelimen. Kaikki Lumia-tuoteperheen laitteet ovat luotettavia ja sopivat erinomaisesti yrityskäyttöön.

Mitä mieltä olette? Lisää hyviä syitä voi kertoa kommenttiosiossa.

comments powered by Disqus