Ääni

Follow us

Uncategorized

Kotimainen jalkapalloliiga haltuun sovelluksella

Julkaissut juuso kesäkuu 29, 2012

0
0

Kotimainen jalkapalloliiga haltuun sovelluksella

0
0

Julkaissut juuso kesäkuu 29, 2012

Tänä kesänä jalkapallon ystäviä todella hemmotellaan. He ovat voineet seurata lajin EM-kisoja ja pääsevät vielä viihtymään olympialaisissa pelattavien jalkapallo-otteluiden parissa. Unohtaa ei kuitenkaan sovi myöskään kotimaista jalkapalloliigaa, jolle löytyy oma sovellus.

SuomiFutis on sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat seurata kotimaisen jalkapallon pääsarjatason jännittäviä otteluita ja pistetilanteen kehittymistä SuomiFutis-sovelluksen avulla.

Windows Phone Marketplacesta ilmaiseksi saatavilla oleva sovellus tarjoaa jalkapalloliigan otteluohjelman, tulokset ja uutiset älypuhelimeesi. Jos siis olet vaikka kesämökillä tai kesäisissä harrastuksissa, mutta jalkapalloliigan tulokset kiinnostavat, voit kätevästi seurata niitä sovelluksen avulla.

SuomiFutiksessa sisältöä on myös jaoteltu kätevästi niin, että jalkapallokauden pistejaon kehittymistä ja uutisia voi seurata joukkuekohtaisesti tai yleisuutisista. Sovelluksesta löytyy myös kalenteri, josta näet, milloin seuraavat ottelut pelataan.

Mukana on myös lyhyet esittelyt kustakin pääsarjatason joukkueesta, ja sovelluksessa on toiminto, jolla voit jakaa ottelutulokset kavereidesi kanssa. Kyseessä on siis monipuolinen paketti kaikille kotimaisen futiskauden seuraajille.

Urheilusta innostuneiden kannattaa SuomiFutis-sovelluksen lisäksi tarkistaa myös Ottelu.fi, jonka avulla penkkiurheilijoista ahkerinkin löytää aina jotainkatsottavaa. Sovellus listaa kaikki Suomen tv-kanavilla nähtävissä olevat urheilun suorat lähetykset, joten sen kautta on helppo seurata missä lajissa tapahtuu milloinkin, ja miltä kanavilta näet ottelutapahtumat.anssa. Kyseessä on siis monipuolinen paketti kaikille kotimaisen futiskauden seuraajille.

Myös Ottelu.fi on ilmainen ja saatavilla Window Phone Marketplacesta, joten kannattaa kokeilla sitä Nokia Lumia -puhelimilla. Mitä muita sovelluksia lukijamme käyttävät urheilun seuraamiseen?

comments powered by Disqus