Ääni

Follow us

Uncategorized

Thumba Cam antaa valokuville viimeisen silauksen

Julkaissut Adam Fraser heinäkuu 09, 2012

0
0

Thumba Cam antaa valokuville viimeisen silauksen

0
0

Julkaissut Adam Fraser heinäkuu 09, 2012

Olemme esitelleet Nokia Lumia -puhelimille tarkoitettuja kuvankäsittelyohjelmia aiemminkin, esimerkiksi täällä ja täällä. Seuraavana on vuorossa Thumba Cam, jota valmistaja luonnehtii Windows-puhelimien parhaaksi ja nopeimmaksi kuvankäsittelyohjelmaksi. Sen käyttäjäarvioiden keskiarvo Windows Phone Marketplacessa on peräti 4,5 (korkein arvosana 5).

Seuraavassa joitakin käyttäjien kommentteja:

Grant190492:
”Erinomainen sovellus kuvien käsittelyyn kuvaustilanteissa”.

Mr Peps:
”Mielestäni parempi kuin muiden käyttöjärjestelmien Instagram-suodattimet.””

Player804946213:
”Hyvä käyttöliittymä ja toteutus Windows-puhelimille. Sovelluksessa on käytännössä kaikki, mitä tarvitaan kuvien käsittelyyn ja jakamiseen puhelimella kuvattaessa.”

Mikä ihmisiä viehättää tässä sovelluksessa? Itse käytän kamerapuhelintani oman maailmani kuvaamiseen. Saatan ottaa kuvan vaikkapa kadun halkeamasta kasvavasta (kauniista) rikkaruohosta, auringonlaskusta Thames-joella tai pojastani, jonka naamasta näkyy, mitä hän on juuri syönyt. Thumba Cam -sovelluksen avulla saan kuviini sitä jotakin.

Kuvien käsittely Thumba Cam -sovelluksessa on helppoa. Käyttäjä voi valita kuvan sovelluksen kautta tai kuvan voi myös ottaa Thumba Cam -sovelluksessa.

Kun kuva on valittu, on aika antaa sovelluksen tehdä taikojaan. Valittavana on lähes 60 erilaista tehostetta ja 45 filmilaatua, joiden avulla kuviin voi lisätä vaikkapa ajan patinaa, rakeisuutta tai glamouria.

Kun käyttäjä on valinnut mieleisensä suodattimen, hän voi halutessaan rajata kuvan.

Kuvan voi jakaa ystävien, perheenjäsenten ja kaverien kanssa koskettamalla sovelluksen Facebook-, Twitter- tai Flickr-painiketta. Kuvan voi myös tallentaa vain omaan käyttöön – eihän kaikkea tarvitse aina jakaa.

Thumba Cam -sovelluksessa on tehosteita joka tarpeeseen. Käyttäjä ei ihan heti kaipaa lisää valinnanvaraa. Englanninkielinen sovellus maksaa Windows Market Placessa 0,99 €, mutta sitä voi huoletta kokeilla ilmaiseksi ennen ostopäätöstä.

Sovellus on saatavilla kaikkiin Lumia-älypuhelimiin eli Nokia Lumia 610-, Nokia Lumia 710-, Nokia Lumia 800– ja Nokia Lumia 900 -laitteisiin.

Oletko jo kokeillut Thumba Cam -sovellusta? Kerro mielipiteesi kommenttiosiossa.

comments powered by Disqus