Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia Drive kaikkiin Windows 8 -älypuhelimiin

Julkaissut Ian Delaney heinäkuu 11, 2012

0
0

Nokia Drive kaikkiin Windows 8 -älypuhelimiin

0
0

Julkaissut Ian Delaney heinäkuu 11, 2012

Sijaintipohjaiset palvelut ovat yhä olennaisempi osa Nokian strategiaa. Haluamme myös tuoda palvelumme yhä laajemmin saataville. Olemme päättäneet antaa Nokia Drive -navigointisovelluksen Windows 8 -puhelinkumppanien käyttöön, jotta käännös käännökseltä opastava navigointi yli 110 maassa tulee mahdollisimman laajasti saataville.

Helppokäyttöinen Nokia Drive on yksi Lumia-älypuhelimien keskeisistä ominaisuuksista. Vahva kokemuksemme sijaintipohjaisten palvelujen kehittämisestä tekee autonavigoinnista vaivatonta Windows 8 -puhelimissa.

Nokia Drive on yksi Nokian sijaintipohjaisen palvelualustan tärkeimmistä sovelluksista. Tänään annamme tämän alustan sekä sen ylivoimaisen tietopohjan ja monipuoliset ominaisuudet kaikkien Windows 8 -puhelinkumppanien käyttöön. Päätöksemme myötä Nokian sijaintipohjaisesta palvelualustasta tulee olennainen osa mobiilikäyttäjien Windows 8 -kokemusta. Tavoitteenamme on kehittää älypuhelimia, jotka tarjoavat edistyksellisiä sijaintipalvelujen käyttökokemuksia. Windows 8 -puhelinkumppanit ja kehittäjät voivat hyödyntää asiantuntemustamme luodessaan huippulaadukkaita sijaintipohjaisia palveluja ja kokemuksia.

Nokialla on enemmän laadukasta tietoaineistoa kuin yhdelläkään toisella älypuhelinvalmistajalla. Alustamme on maailman edistyksellisin sijaintipohjaisten mobiilipalvelujen alusta. Se toimii täydellisesti myös offline-tilassa (on toiminut jo kuuden vuoden ajan), ja kartat piirtyvät nopeasti käyttäjän laitteelle (50 kuvaa sekunnissa). Lisäksi se vie vain kymmenen prosenttia kaistanleveydestä perinteisiin palvelinpään kartta-alustoihin verrattuna.

Nokian sijaintipohjainen palvelualusta on maailman suurin:

  • Kartastomme kattaa yli 190 maata yli 50 kielellä. Navigointi on saatavilla yli 110 maahan.
  • Keräämme tietoa Nokia Drive -sovelluksen käyttäjiltä ja paikallistason viranomaisilta, jotta voimme antaa liikennevaroituksia 26 maassa ja tarjota dynaamisen uudelleenreitityksen.
  • Meillä on kartat yli 5 000 kohteesta, kuten ostoskeskuksista, rautatieasemista, lentokentistä ja urheilupaikoista yli 35 maassa.
  • Alustamme tukee monimuotoista reititystä autoilijoille, jalankulkijoille (esim. kävelytiet ja oikotiet yli 400 kaupungissa) ja julkisen liikenteen käyttäjille (yli 100 kaupungissa).

Nokian sijaintipohjaisia tietoja ei hyödynnetä ainoastaan tietokoneilla ja älypuhelimilla. Neljä viidestä autoon sisäänrakennetusta navigointijärjestelmästä käyttää Nokian sijaintitietoja. Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden ja autoteollisuuden kärkinimet kuten Bing, Yahoo!, BMW ja Ford.

Näistä osatekijöistä syntyy sijaintipohjainen palvelu, joka yhdistää ihmiset heitä ympäröivään maailmaan. Teemme jatkuvasti töitä palvelukokemuksen kehittämiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaille uudenlaisia ja mielekkäitä sovelluksia, sisältöjä ja vuorovaikutteisia palveluja.

*Kuvat: Samsung ja HTC. Luonnos siitä, miltä Nokia Drive voisi näyttää eri Windows 8 -puhelimissa.

comments powered by Disqus