Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Julkiset: kiinnitä suosikkikohteesi aloitusnäyttöön

Julkaissut Adam Fraser heinäkuu 18, 2012

0
0

Nokia Julkiset: kiinnitä suosikkikohteesi aloitusnäyttöön

0
0

Julkaissut Adam Fraser heinäkuu 18, 2012

Julkinen liikenne on usein paras tapa liikkua kaupungin sisällä – myös silloin, kun käytettävissä olisi oma auto. Viime kuussa esittelemämme Nokia Transport Beta -sovellus on nyt edennyt betaversiosta lopulliseen julkaisuun. Nokia Julkiset -sovellus on ladattavissa Windows Phone Marketplace -palvelusta.

Joukkoliikenteen käyttäjät tietävät, että bussin odottelu pysäkillä on tylsää ja lopullisen määränpään löytäminen eli vierailla kulmilla pyöriminen bussimatkan jälkeen voi olla turhauttavaa.

Nokia Julkiset hakee julkisen liikenteen reitit käyttäjän sijainnista minne tahansa saman kaupungin sisällä. Sovellus näyttää havainnollisesti, milloin käyttäjän kannattaa lähteä kotoa ja kuinka kauan kävelymatka bussi- tai junapysäkille kestää. Lisäksi se näyttää julkisilla liikennevälineillä tehtävän matkan eri vaiheet sekä arvioidun saapumisajan käyttäjän valitsemaan kohteeseen.

Kuten yllä oleva englanninkielinen video osoittaa, Nokia Navigointi opastaa käyttäjän tarvittaessa perille bussimatkan jälkeen. Käyttäjä voi myös lisätä suosikkikohteensa aloitusnäytölle, jolloin reittiä ei tarvitse hakea uudelleen.

Jos käyttäjä haluaa poiketa suunnitellulta reitiltä, lähistön julkiset -toiminto etsii lähimmät pysäkit ja asemat.

Nokia Julkiset etsii parhaat reitit ja sopivimmat lähtöajat yli sadassa kaupungissa ja kaupunkikeskittymässä. Reittivaihtoehdot ilman aikatauluja ovat saatavilla yli 450 kaupungissa. Sovelluksen kattavuutta myös laajennetaan.

Maksuton Nokia Julkiset -sovellus on saatavilla seuraaviin puhelimiin: Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800 ja Nokia Lumia 900.

Nokia Transport QR code

Lataa Nokia julkiset

  • Paina Nokia Lumian hakupainiketta (oikeanpuolinen näppäin) ja sen jälkeen Bing-hakunäytön alareunassa olevaa visuaalinen haku -painiketta.
  • Skannaa näytöllä näkyvää koodia.
  • Sen jälkeen napauta näytölle ilmestyvää linkkiä.
  • Asenna sovellus Windows Phone Marketplace -palvelusta.
  • comments powered by Disqus