Ääni

Follow us

Liiketoiminta

”My Commute” – Mukavaa työmatkaa!

Julkaissut Pino Bonetti heinäkuu 20, 2012

0
0

”My Commute” – Mukavaa työmatkaa!

0
0

Julkaissut Pino Bonetti heinäkuu 20, 2012

Nokia Navigointi on yksi Nokia Lumia -puhelimien suosituimmista sovelluksista. Sen ominaisuuksiin kuuluu erinomainen ääniopastus, joka vie käyttäjän perille käännös käännökseltä, vaivattomasti ja turvallisesti. Ääniopastus toimii myös ilman tiedonsiirtoyhteyttä.

Kerroimme hiljattain, miksi annamme Nokia Navigointi -sovelluksen kaikkien Windows 8 -puhelinkumppanien käyttöön. Kerroimme myös, että Nokia on käytännössä maailman suurin karttayhtiö. Se kehittää sijaintipohjaisia sovelluksiaan jatkuvasti ja nopeasti.

Tänään meillä on ilo esitellä Nokia Navigointi-päivitys, joka tuo kaikkiin Nokia Lumia -puhelimiin seuraavat uudet ominaisuudet:

”My Commute” tekee työmatkasta sujuvamman

Kuten yllä olevassa videossa kerrotaan, My Commute oppii käyttäjän ajomieltymykset ja auttaa valitsemaan reitit käyttäjän yleisimpiin kohteisiin liikennetietojen perusteella. Se myös muistaa käyttäjän tavallisimmat lähtöajat ja antaa matkan varrella liikennekatsauksia. Näin käyttäjä tietää, onko odotettavissa viivytyksiä vai onko hänellä aikaa poiketa kotimatkan varrelle avatussa uudessa kahvilassa.

Tämä täysin uudenlainen ominaisuus otetaan käyttöön vaiheittain saatavilla olevien liikennetietojen perusteella.Kehitämme palvelua saamiemme kokemusten perusteella. My Commute tulee ensin saataville Yhdysvalloissa.

Automaattinen yö- ja päivätila: paras mahdollinen näkyvyys

Lapissa on kesällä aina valoisaa, mutta muualla navigaattorin asetuksia on yleensä vaihdeltava näkyvyyden mukaan. Nyt Nokia Navigointi vapauttaa kuljettajan jatkuvasta säätelystä: sovellus valitsee automaattisesti yö- tai päivätilan valon määrän perusteella, ja kuljettaja voi keskittyä täysipainoisesti ajamiseen.

Kiinnitä suosikkikohteet aloitusnäytölle

Käyttäjä voi kiinnittää suosikkikohteensa Nokia Lumia -puhelimen aloitusnäytölle, jolloin reittiohjeet saa yhdellä napautuksella. Tämä oli yksi käyttäjien eniten toivomista uudistuksista, ja saimme sen mukaan jo tähän päivitykseen. Uudistus on mielestämme myös erinomainen esimerkki Windows Phone-käyttöliittymän ruutujen käytännöllisyydestä:  käyttäjän ei tarvitse selata ja hakea jatkuvasti eri vaihtoehtoja ja valikkoja, vaan yksi napautus aloitusnäytölle riittää. Navigointi ei voisi olla enää helpompaa.

Nokia Navigointi on saatavilla seuraaviin puhelimiin: Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800 ja Nokia Lumia 900. Ilmoitus päivityksestä tulee Windows Phone Marketplaceen lähiaikoina.

Tärkeää: Päivityksen julkaisu Windows Phone Marketplace -palvelussa voi tapahtua pienellä viiveellä (1–2 päivää) maasta tai alueesta riippuen.Nokia Navigointi -sovelluksen uusin versio on 3.0.0.0. Tarkista, että olet lataamassa oikeaa versiota. Jos versionumero on 2.0.0.0, odota Windows Phone Marketplace -sivun päivittymistä. Kiitämme kärsivällisyydestä.

comments powered by Disqus