Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Näin otat käyttöön Nokia 808 PureView -puhelimen

Julkaissut jasonh elokuu 02, 2012

0
0

Näin otat käyttöön Nokia 808 PureView -puhelimen

0
0

Julkaissut jasonh elokuu 02, 2012

Nokia 808 PureView on uudenlainen tuttavuus käyttäjille, joilla ei ole aiempaa kokemusta Symbian-käyttöjärjestelmästä. Nokia 808 PureView -kamerapuhelimen käyttöönotto on kuitenkin helppoa ja nopeaa. Käymme seuraavassa läpi tarvittavat vaiheet.

Nokia-tili

Kun laitat uuteen Nokia 808 PureView -puhelimeesi virran päälle, näytölle tulee ilmoituksia, joissa pyydetään asettamaan sijainti, käyttökieli ja aikavyöhyke. Tämän jälkeen voit antaa Nokia-tilisi asetukset.

Jos sinulla ei vielä ole Nokia-tiliä, voit avata tilin osoitteessa account.nokia.com. Nokia-tilin avulla voit esimerkiksi ostaa sovelluksia Nokia Kaupasta sekä synkronoida paikkatietosi Nokia Kartat -sovelluksessa.

Sähköposti ja yhteisöpalvelut

Nokia 808 PureView on muiden älypuhelinten tapaan suunniteltu henkilökohtaiseksi viestintäkeskukseksi. Sähköpostiasetukset kannattaa tehdä jo käyttöönoton yhteydessä.

Paina valikkonäppäintä ja valitse ”Sähköposti”. Näin pääset sähköpostiasetuksiin ja voit luoda laitteeseen sähköpostitilejä. Nokia 808 PureView tukee Gmail-, Hotmail- ja Yahoo Mail -palveluja sekä käytännössä kaikkien Internet-palveluntarjoajien sähköpostitilejä.

Omalla laitteellani on kaksi Gmail-tiliä sekä työkäyttöön tarkoitettu Exchange ActiveSync -sähköposti. Myös työkalenterini ja yhteystietoni päivittyvät jatkuvasti, joten pysyn ajan tasalla myös toimiston ulkopuolella.

Yhteisöt-palvelu yhdistää puhelimesi Twitter- ja Facebook-palveluihin. Kun olet tehnyt Facebook-asetukset, voit ladata Nokia 808 PureView -kameralla ottamiasi upeita kuvia perheen ja ystävien nähtäväksi yhdellä kosketuksella.

Valitse sovellusluettelosta Yhteisöt. Näytölle ilmestyvät ohjeet kertovat vaihe vaiheelta, miten yhteisöpalvelujen asetukset tehdään. Kun olet ottanut kuvan tai katselet kuvia puhelimen Galleria-sovelluksessa, voit ladata kuvan Facebook- tai Flickr-palveluun valitsemalla Valinnat > Lähetä.

Aloitusnäytöt

Nokia 808 PureView tukee kuutta aloitusnäyttöä, joille voit sijoittaa haluamasi sovellukset ja widget-pienoissovellukset. Voit sijoittaa ensisijaiselle aloitusnäytölle esimerkiksi yhteystietoja ja viestintävaihtoehtoja tai vaikkapa sähköpostin ja säätiedot.

Omalla ykkösnäytölläni on eniten käyttämiäni sovelluksia ja yhteystietoja sekä eri viestintävaihtoehtojen pikavalintoja. Kakkosnäytölle olen kiinnittänyt sähköpostitilini.

Voit muokata aloitusnäyttöä pitämällä sormeasi aloitusnäytön tyhjällä alueella, kunnes näytölle ilmestyy valikko, jonka kautta pääset tekemään esimerkiksi pikavalintoihin, taustakuvaan ja widget-pienoissovelluksiin liittyviä asetuksia.

Ohjelmistopäivitykset

Nokia päivittää jatkuvasti sovelluksiaan ja palvelujaan.

Nokia 808 PureView -puhelimessa ohjelmistopäivitysten tarkistaminen on helppoa: valitse sovellusvalikosta ”Päivitykset”. Tämän jälkeen näet saatavilla olevat ohjelmisto- ja sovelluspäivitykset. Ohjelmiston päivittäminen voi edellyttää laitteen uudelleenkäynnistystä.

Muista tallentaa avoinna olevat sähköpostit ja muut viestit, ennen kuin käynnistät laitteen uudelleen.

comments powered by Disqus