Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia Kartat: Reittien suunnittelu on entistä sujuvampaa

Julkaissut Pino Bonetti elokuu 03, 2012

0
0

Nokia Kartat: Reittien suunnittelu on entistä sujuvampaa

0
0

Julkaissut Pino Bonetti elokuu 03, 2012

Kesän aikana on julkaistu Nokia Pulse -viestintäohjelman uusi betaversio, Nokia Julkiset -sovelluksen uusi versio ja Nokia Navigointi –sovelluksen päivitys. Nokia Lumia -puhelimiin on jo saatavilla monipuolinen valikoima sijaintipohjaisia sovelluksia, ja lisää on luvassa: reittien suunnittelu on nyt entistäkin sujuvampaa.

Nyt on mahdollista nähdä päivät parhaat diilit reitin varrelta Nokia Karttojen Groupon Now! –palvelun avulla. Karttaa tutkimalla käyttäjä näkee samalla paikalliset tarjoukset., jotka merkitty vihreällä G-kirjaimella. Tätä palvelua saamme vielä Suomessa odottaa, sillä se otetaan ensimmäisenä käyttöön Yhdysvalloissa. Sen sijaan Nokia Kartat –sovellus saa uuden erään paljon toivotun ominaisuuden jo tämän päivityksen yhteydessä.

Matkusta mukavasti ja mielekkäästi

Helppokäyttöinen reittisuunnittelu on ollut yksi toivotuimmista ominaisuuksista Nokia Lumia -puhelimien Nokia Kartat -sovellukseen. Sen uudessa versiossa matkareitit voi suunnitella etukäteen.

Kun käyttäjä on valinnut lähtöpisteen ja määränpään, hän voi valita haluamansa matkustustavan: jalankulku, auto tai julkinen liikenne (saatavuus vaihtelee alueittain). Reitin voi jakaa ystävien kanssa sähköpostitse tai esimerkiksi Facebookissa.


Nokia Kartat -sovellus kuuluu seuraavien puhelinmallien ominaisuuksiin: Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800 ja Nokia Lumia 900. Windows Phone Marketplace -palvelu ilmoittaa käyttäjille, kun päivitys on saatavilla. Päivityksen voi myös ladata palvelun Nokia kokoelmasta.

Tärkeä huomautus: Päivityksen julkaisu Windows Phone Marketplace -palvelussa voi tapahtua pienellä viiveellä (1–2 päivää) maasta riippuen. Nokia Kartat -sovelluksen uusin versio on 2.5. Tarkista, että olet lataamassa oikeaa versiota. Jos versionumero on 2.1.0.0, odota Windows Phone Marketplace -sivun päivittymistä.

Lataa Nokia Kartat

Nokia Maps QR code

    • Paina Nokia Lumian hakupainiketta (oikeanpuolinen näppäin) ja sen jälkeen Bing-hakunäytön alareunassa olevaa visuaalinen haku -painiketta.
    • Skannaa näytöllä näkyvää koodia.
    • Sen jälkeen napauta näytölle ilmestyvää linkkiä.
    • Asenna sovellus Windows Phone Marketplace -palvelusta

    comments powered by Disqus