Ääni

Follow us

Uncategorized

Counters pitää kirjaa soitoista, viesteistä ja tiedonsiirrosta

Julkaissut Adam Fraser elokuu 15, 2012

0
0

Counters pitää kirjaa soitoista, viesteistä ja tiedonsiirrosta

0
0

Julkaissut Adam Fraser elokuu 15, 2012

Puhelinlaskun karttumisesta ja tiedonsiirtokiintiön täyttymisestä on hankala pitää kirjaa, eikä numeroiden kanssa näpräämiseen ole yleensä aikaa. Counters on Nokia Beta Labs -palvelussa julkaistu sovellus puhelujen, tekstiviestien ja tiedonsiirron seurantaan. Sovellus on tarkoitettu Nokia Lumia -puhelimille.

Jos kuukausikiintiö ylittyy, lasku voi olla yllättävän suuri – ikävä yllätys käyttäjälle ja mukava yllätys operaattorille. Käyttäjä voi syöttää Counters-sovellukseen tiedot liittymäsopimuksensa rajoituksista eli puheluminuuttien, tekstiviestien ja tiedonsiirron enimmäismäärän.

Sovellus vähentää jokaisen puhelun, tekstiviestin ja tiedonsiirtoyhteyden tästä enimmäismäärästä ja näyttää käyttäjälle jäljellä olevan kiintiön. Tiedot esitetään myös havainnollisena kaaviona.

Kokonaistilanne on helppo tarkistaa tapahtumaruuduista. Tiedot sisältävät myös lähetetyn ja vastaanotetun tiedon määrän sekä ihmiset, joihin käyttäjä on ollut eniten yhteydessä. Englanninkielinen Counters on beetavaiheessa, eli sovellus ei ole vielä täysin valmis. Siihen tehdään parannuksia käyttäjiltä saadun palautteen perusteella. Palautetta voi antaa Nokia Beta Labs -palvelun Counters-sivulla.

Kuva: Natashi Jay

comments powered by Disqus