Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia Lumia 920 ja Nokia Lumia 820 julkistettiin New Yorkissa

Julkaissut Ian Delaney syyskuu 05, 2012

0
0

Nokia Lumia 920 ja Nokia Lumia 820 julkistettiin New Yorkissa

0
0

Julkaissut Ian Delaney syyskuu 05, 2012

Nokia Lumia 920 ja Nokia Lumia 820 ovat Nokian ensimmäiset Windows Phone 8 -alustaan pohjautuvat Lumia -älypuhelimet.

Nokia Lumia 920 tarjoaa roppakaupalla uusinta teknologiaa, laitteessa on poikkeuksellisen tyylikäs muotoilu sekä Windows Phone 8 -alustan tuomat edut. Nokia Lumia 920 on Nokian uusin lippulaivatuote, ja meidän mielestämme maailman innovatiivisin puhelin.

Kuvausominaisuudet vailla vertaa
Kamera on paras, jonka olemme koskaan laittaneet älypuhelimeen. PureView -teknologiat mahdollistavat valokuvauksen paljon hämärämmässä valaistuksessa kuin koskaan aikaisemmin millään älypuhelimella. Tämä on mahdollista aidon optisen kuvanvakaimen avulla, mikä vähentää epätarkkuutta ja liikettä merkittävästi.

Nokian Smart Devices -yksikön johtaja Jo Harlow’n sanoin: “Nokia Lumia 920 -älypuhelimen PureView -teknologiat mahdollistavat sellaiset kuvat älypuhelimella, joita on yleensä otettu vain järjestelmäkameralla.”

Nokia Lumia 920 -älypuhelin tarjoaa myös PureMotion HD + -näyttöteknologian. Sen 4,5-tuumainen näyttö on markkinoiden nopein, kirkkain, herkin ja suurimman resoluution näyttö.

Enemmän tehoa, enemmän nopeutta
Nokia Lumia 920 -älypuhelimessa on Nokian puhelinten tehokkain akku (2000 mAh). Langaton lataus sekä Nokia Lumia 920 ja Nokia Lumia 820 -laitteissa takaa nopeamman ja helpomman akun tankkauksen kuin koskaan aikaisemmin, niin kotona ja toimistossa kuin kahviloissa tai lentokenttien odotustiloissa.

Nokia Lumia 820 on toinen Windows Phone 8 -alustaan pohjautuva älypuhelin. Myös tämän älypuhelimen avulla voit kokea kaikki uudet käyttöjärjestelmän ominaisuudet napakasti ja kauniisti suunnitellussa kokonaisuudessa. Nokia Lumia 820 -älypuhelin tarjoaa fantastista suorituskykyä 1.5GHz kaksiytimisen Snapdragon S4 -prosessorin myötä. Sama prosessori on myös Nokia Lumia 920 -älypuhelimessa.

Windows Phone 8 -alusta tuo mukanaan muun muassa Internet Explorer 10 -selaimen ja entistä paremman yhteensopivuuden Windows 8 -alustaan rakennetun tietokoneen kanssa, huippuluokan turvallisuusominaisuuksia sekä yritys- että yksityiskäyttöön, ihmiskeskeisen lähestymistavan näyttää ja käyttää tietoa. Ominaisuuksia, joista Lumia -älypuhelinten käyttäjät ovat nauttineet jo aikaisemminkin.

Tulevaisuutta löytämässä
Molemmissa laitteissa on Nokialle tunnusominainen paikannuspalvelusovellus Nokia Kartat. Sovellusta on kehitetty entistä tehokkaammaksi:

• Nokia Karttoja Windows Phone 8 -alustalla voi käyttää offline -tilassa, Karttoihin sisältyy kävelynavigointi ja lisätyn todellisuuden näkymä, jonka avulla käyttäjä voi tarkastella rakennusten kohdalla tietoa niissä olevista ravintoloista, kaupoista, hotelleista ja monista muista palveluista.

• Olemme uudistaneet myös Nokia Julkiset -sovellusta. Sovellus muistaa käyttäjän hakuhistorian ja tarjoaa automaattisesti OTA-päivityksiä, sovellus on entistä käyttäjäystävällisempi ja siihen sisältyy myös Nokia Kartat -sovelluksen kävelynavigointipalvelu.

• Lisätyn todellisuuden sovellus, Nokia City Lens on aikaisempaa parempi Windows Phone 8 -alustan ansiosta.  Sovelluksen avulla käyttäjä voi hakea tietoa lähiympäristöstä ja merkitä kiinnostavia kohteita aloitusnäyttöön tapahtumaruuduiksi.

Molempien laitteiden paikkatietopalvelut ovat saaneet laitteistopohjaista lisäpotkua Assisted GPS ja GLONASS -vastaanottimien kautta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että käyttäjä voi nähdä itsensä kartalla sekunneissa offline-tilassakin. Uusimmat Lumia -älypuhelimet tulevat markkinoille raikkaissa uusissa väreissä. Nokia Lumia 920 -älypuhelimen värivaihtoehdot ovat keltainen, punainen, harmaa, valkoinen ja musta. Nokia Lumia 820 -älypuhelin saa kaksi lisäväriä: yllämainittujen lisäksi valikoimassa ovat sekä syaani että purppura.

Molemmat puhelimet tulevat saataville sekä viiden taajuuden LTE että HSPA+ -variantteina. Kerromme myöhemmin hinnoista ja myynnin alkamisajankohdasta.

Tässä olikin paljon uutisia. Uusia, käännettyjä artikkeleja on tulossa lisää ainakin aiheista PureMotion HD + sekä lisätystä todellisuudesta.

comments powered by Disqus