Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Uusittu Nokian lippulaivamyymälä on avattu

Julkaissut monak syyskuu 07, 2012

0
0

Uusittu Nokian lippulaivamyymälä on avattu

0
0

Julkaissut monak syyskuu 07, 2012

Perjantaina 7. syyskuuta Nokian lippulaivamyymälä Aleksanterinkadulla avattiin uudella konseptilla yleisölle. Uudistetussa lippulaivamyymälässä eli tuttavallisemmin flägärissä on muun muassa mahdollista kokeilla laitteita ja tekniikoita sekä testata demoja entistä inspiroivammassa ympäristössä. Alla on muutama tutustumisen arvoinen esimerkki uudistetun lippulaivamyymälän lukuisista palveluista.

Kiinnostaako Nokian PureView -teknologiat, mutta jo nimikin tuntuu liian…tekniseltä? Vai odotatko innolla tekniikoihin perehtyneen myyjän vinkkejä käyttöön? Uudistetussa lippulaivamyymälässä on mahdollista käydä kokeilemassa PureView -tekniikoiden toiminnallisuutta käytännössä kuvaamalla minimaailmassa ystävällisen myyjän avustuksella. Minimaailman kuvista paljastuu yksityiskohtia, joita silmä ei näe.

Connected Home -alueella voi testata esimerkiksi Xboxia Lumia 900 -älypuhelimen avulla. Kokeile vaikkapa digitaalisen graffitin tekemistä säkkituolin syvyyksistä. Flägärin olohuoneessa viihtyy pidempäänkin.

Navigaation helppokäyttöisyyttä on mahdollista simuloida lippulaivamyymälässä polkupyörän ja Nokia Lumia 900 -älypuhelimen avulla. 3D -kartat opastavat pyöräilijän perille.  Kuntoiluhetken ajaksi oman laitteen voi jättää lataamaan akkua.

Studion puolella voi pyörähtää kuvaamassa vaikkapa uuden kuvan Facebookia varten. Taustan voi valita erilaisista vaihtoehdoista, valinnaisuutta löytyy rokkitähdestä zombieksi.

Perjantaina ja lauantaina lippulaivamyymälässä tapahtuu sekä liikkeessä että lavalla liikkeen edustalla.

Äänen menovinkit perjantaille:

  • Musiikkia liikkeen edustalla lavalla kello 10.00 lähtien, Karri Koira ja JVG esiintyvät kello 17.00 – 19.30.
  • Avajaistarjouksia, vinkki: etsi promoottoreita keskustasta.
  • Demoja liikkeessä, DJ soittaa musiikkia.

Äänen menovinkit lauantaille:

  • Avajaistarjoukset jatkuvat, mahdollisuus voittaa 5 kpl Lumia 900-älypuhelinta. Vinkki: etsi promoottoreita keskustasta.
  • Demoja liikkeessä, DJ soittaa musiikkia.
  • Flow-Mo breakdance-ryhmä esiintyy kello 13.00, 15.00 ja 17.00 lavalla liikkeen edustalla.

Kävitkö avajaisissa? Kerro mitä pidit uudistetusta liikkeestä ja demoista alla.

comments powered by Disqus