Ääni

Follow us

Lisälaitteet

Lataa langattomasti Nokia Gearin avustuksella

Julkaissut jasonh syyskuu 11, 2012

0
0

Lataa langattomasti Nokia Gearin avustuksella

0
0

Julkaissut jasonh syyskuu 11, 2012

Nokia julkisti Nokia Lumia 920 ja Nokia Lumia 820 -älypuhelimien lisäksi New Yorkissa uusia lisälaitteita. Niiden avulla puhelin muuntuu musiikkikeskukseksi, puhelimia voi ladata uudella tavalla ja lisälaitteet toimivat myös Bluetooth-teknologian avulla.

Langatonta lataamista

Puhelimesta loppuu akku aina huonolla hetkellä. Uusi Nokian langattoman latauksen tuoteperhe tekee latauksesta yhtä helppoa kuin laitteen laskemisesta pöydälle. Katsotaanpa tarkemmin uusia tulokkaita.

Aloitetaan Nokia Lumia 820 -älypuhelimelle tarkoitetusta Nokia langattoman latauksen suojakuorista. Nämä värilliset kuoret piristävät ja tuovat vaihtelua laitteeseen sekä mahdollistavat langattoman latauksen lisälaitteilla.

Fatboyn langattoman Nokia-lataustyynyn avulla käyttäjä voi asettaa älypuhelimen tyynyn päälle lataukseen.

Nokia DT-900 langaton latausalusta edustaa muodoltaan perinteisempää linjaa. Aivan kuten Fatboyn lataustyynyssä, Nokia DT-900 langattoman latausalustan avulla voit yksinkertaisesti asettaa puhelimen levylle ja ladata älypuhelinta. Latausalusta on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi. Levyyn syttyvät valot latauksen merkiksi ja valot kertovat lataustilan. Nokia DT-900 langaton latausalusta on saatavilla samoissa väreissä kuin tuoreet Lumia -älypuhelimet.

Nokia DT-910 langattoman lataustelineen avulla käyttäjä näkee älypuhelimen näytön telakasta samalla kun puhelinta ladataan langattomasti. Nokia Accessory -sovelluksen avulla käyttäjä voi käyttää sovelluksia samalla kun puhelin on latauksessa.

Rokkaa samalla kun puhelin lataa

Yhteistyö JBL:n kanssa on tuottanut kaksi lisälaitetta. Ensimmäinen tuote PlayUp julkistettiin elokuun lopussa.

Toinen tuote on Langaton JBL PowerUp -latauskaiutin. Tämän kaiutinsarjan voi liittää älypuhelimeen NFC-lähitunnistusteknologian avulla. Käyttäjä voi kuunnella musiikkia Nokia Musiikki -sovelluksesta ja samalla ladata langattomasti Nokia Lumia 820 tai Nokia Lumia 920 -älypuhelinta.

PowerUpin käyttäminen on helppoa. Puhelin asetetaan lisälaitteen päälle, jolloin lataus ja musiikki alkavat. Nokia Accessory -sovelluksen avulla käyttäjä voi määritellä mikä sovellus käynnistyy, kun laite asetetaan PowerUpin päälle.

Uusi Nokia Luna Bluetooth -kuuloke tulee markkinoille

Nokia Luna julkistetiin viime vuonna. Tällä upealla Bluetooth-kuulokkeella on jo lukuisia faneja. Nyt Lunaa on päivitetty uusilla väreillä ja langattomalla latauksella. Lunan värivaihtoehdot ovat syaani, punainen, keltainen, valkoinen ja musta.

Nokia Luna tukee NFC-lähitunnistusteknologiaa. NFC -toiminnolla varustetun älypuhelimen ja Nokia Luna -lisälaitteen voi liittää helposti yhteen. Myös kaikki edellä mainitut langattomat laturit toimivat Nokia Lunan kanssa.

Miksi Nokia langaton lataus erottuu

Nokia valitsi langattomaan lataukseen tunnetun alan standardin, Qi -käyttöliittymän. Olemassa olevia langattomia ratkaisuja hyödyntävät käyttäjät voivat käyttää laitteitaan myös Lumia -älypuhelimen kanssa. Tällä ratkaisulla Nokia on osoittanut kumppaneiden ja alan standardin tärkeyden.

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

comments powered by Disqus