Ääni

Follow us

Uncategorized

Hyviä uutisia Nokia Lumia-älypuhelinten käyttäjille

Julkaissut Boc Ly syyskuu 12, 2012

0
0

Hyviä uutisia Nokia Lumia-älypuhelinten käyttäjille

0
0

Julkaissut Boc Ly syyskuu 12, 2012

Viime viikolla Nokia esitteli ensimmäiset Windows Phone 8 -alustalle pohjautuvat Lumia-älypuhelimet, mutta meillä on hyviä uutisia myös nykyisille Lumia-käyttäjille.

Nokia tukee jatkossakin Lumia-älypuhelimia tuomalla päivityksiä käyttöliittymään, uusia ominaisuuksia ja sovelluksia. Näin Lumia-puhelimesi pysyy kehityksessä kiinni ja ystäväsi saavat jatkossakin kadehtia sen hienoja ominaisuuksia.

Päivityksiä alusta alkaen

Aina ensimmäisten Lumia-älypuhelinten esittelystä lähtien Nokia on tuonut Lumia-laitteisiin useita päivityksiä, jotka ovat parantaneet niin akun toimintaa kuin tuoneet uusia käteviä ominaisuuksia. Hiljattain toimme kaikille markinnoilla oleville Lumia-puhelimille Internet-jakamisen, kameran lisätoimintoja ja mahdollisuuden vaimentaa puhelin kiepauttamalla se ympäri.

Mukana oli myös Osoitekirjan jako-sovellus ja Etätoisto, joka mahdollistaa kuvien, videoiden ja musiikin jakamisen Lumia-puhelimesta muihin samaan verkkoon kuuluviin DLNA-yhteensopiviin laitteisiin. Päivityksiä ovat saaneet myös Nokian oman sovellukset Nokia Navigointi, Nokia Kartat, Nokia Julkiset ja Nokia Musiikki.

Tulossa seuraavaksi

Uusia, mahtavia päivityksiä on luvassa myös jatkossa. Viime viikolla julkistettu Nokia City­-opas -sovellus mahdollistaa ympäristöön tutustumisen entistä helpommin ja on jo saatavilla Windows Phone Marketplace -palvelusta Lumia 710-, Lumia 800- ja Lumia 900 -älypuhelimille. Saatavana on nyt myös Nokia Laskurit -sovellus, joka auttaa pitämään silmällä puhelimen käyttöä.

Tuomme nykyisiin Lumia-laitteisiin myös Cinemagraph -sovelluksen ja päivityksiä Älykäs ryhmäkuva-toimintoon, joiden avulla kuvien ottaminen ja niiden jakaminen on entistäkin helpompaa. Eikä tässä vielä kaikki. Lisäksi tuomme kaikille Lumia-laitteille seuraavia ominaisuuksia:

  • Uutta ilmettä puhelimen näyttöön Windows Phone 8 -alustalta tutulla uudenlaisella aloitusruudulla
  • Päivityksiä Osoitekirjan jako -sovellukseen, jonka avulla käyttäjä voi lähettää yhteystietoja Bluetooth -teknologian avulla tekstiviestin ja sähköpostin lisäksi
  • Mahdollisuuden siirtää mediatiedostoja Bluetooth-teknologian avulla Lumia-älypuhelimesta toiseen puhelimeen

Päivitykset tuodaan vaiheittain Lumia 610-, Lumia 710-, Lumia 800- ja Lumia 900 –älypuhelimiin. Kerromme lisätietoja lähempänä.

 

comments powered by Disqus