Ääni

Follow us

Uncategorized

Kauniista tuli vieläkin kauniimpi; Nokia Bellessä uusia ominaisuuksia

Julkaissut monak syyskuu 20, 2012

0
0

Kauniista tuli vieläkin kauniimpi; Nokia Bellessä uusia ominaisuuksia

0
0

Julkaissut monak syyskuu 20, 2012

Hyviä uutisia Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7, Nokia 500 ja Nokia Oro -laitteiden käyttäjille. Nokia Belle -käyttöjärjestelmään on saatavilla päivitys.

Päivityksen myötä nettiselailu sujuu HTML5 -yhteensopivuudella paremmin.  Laitteita voi myös personoida enemmän kotisivujen uusien pienoissovelluksien eli widgettejen avulla.

Nokia N8 -älypuhelimen käyttäjiä hemmotellaan muutamalla uudella kuvantamissovelluksella. Colorizit -sovelluksen avulla kuvista voi tehdä astetta luovempia. Nokia Big Screen -sovelluksen kautta älypuhelin muokkautuu kuvien, videoiden ja musiikin mediakeskukseksi. Kännykässä olevia kuvia ja videoita voi näyttää langattomasti DLNA –ominaisuudella varustetussa TV:ssä Nokia Play To -sovelluksella. Gallery Widget -pienoissoveluksella aloitusnäytöllä voi katsella kuvia.

Päivitys on saatavilla Suomessa nyt ja sen voi tehdä joko ohjelmistopäivityssovelluksen kautta automaattisesti, tai Nokia Suite -sovelluksen kautta manuaalisesti. Jos käytössäsi on Symbian Anna tai aikaisempi ohjelmistoversio, päivityksen voi tehdä yhdistämällä laite tietokoneen kautta Nokia Suite -sovellukseen.

Tags
comments powered by Disqus