Ääni

Follow us

Uncategorized

10 asiaa, joita et tiennyt Nokia Lumia 920 -puhelimesta

Julkaissut Joel Willans marraskuu 21, 2012

0
0

10 asiaa, joita et tiennyt Nokia Lumia 920 -puhelimesta

0
0

Julkaissut Joel Willans marraskuu 21, 2012

Nokia Lumia 920:n huomisen Suomen myynninaloituksen kunniaksi esittelemme tänään 10 kiehtovaa faktaa!

Maailman innovatiivisin älypuhelin on täynnä kiehtovia yllätyksiä. Nettihaku sanoilla ”Nokia Lumia 920” antaa yli 100 miljoonaa tulosta eli älypuhelimesta on siis saatavilla jo valtavasti tietoa. Silti se kätkee sisälleen kiinnostavia yllätyksiä. Nokian älypuhelimien teknologiamarkkinnoinista vastaava johtaja Timo Joutsenvirta paljasti Lumia 920 -puhelimesta kymmenen huippuominaisuutta, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle.

 1. Kameran keraamiset sirkonisomisteet ja sivunäppäimet

Nokian laitteet on aina suunniteltu erittäin kestäviksi. Siksi ei ole yllätys, että Lumia 920 -puhelimen kameran somisteet ja sivunäppäimet on tehty sirkonista. Se on äärimmäisen kovaa ainetta, joka kestää sekä naarmuja että likaa. Sen ansiosta Nokia Lumia 920 -puhelin näyttää aina hyvältä.

2. Täydellisesti yhteentoimiva kelluva linssiteknologia

Moni on varmaankin jo kuullut, että Lumia 920 -puhelimen kuvanvakaaja hyödyntää kelluvaa linssiteknologiaa. Perinteisten järjestelmäkameroiden vakaajissa on vain yksi linssi, mutta Lumia 920 -puhelimen kamerassa koko optiikka toimii täydellisesti yhteen kameran liikkeiden kanssa. Kuvaaminen on vakaampaa kuin koskaan aiemmin.

3. Sisäänrakennettu NFC-ominaisuus langattomassa laturissa

Suosikkisovellukset ovat käytettävissä myös puhelimen latautuessa langattomasti. Sovellus käynnistyy, kun käyttäjä koskettaa puhelimella lataustelineen NFC-logoa. Käyttömukavuus on viety aivan uudelle tasolle.

4. Entistäkin tehokkaampi salama

Lumia 920 -puhelimessa on erittäin tehokas uuden sukupolven kaksois-LED-salama. Sen avulla onnistuvat myös kauempaa otetut kuvat.

5. Henkilökohtainen taajuuskorjain

Lumia 920 -puhelimen taajuuskorjaimen ansiosta käyttäjä voi nauttia parhaasta mahdollisesta äänenlaadusta musiikissa ja videoissa. Esiasetuksissa on 18 vaihtoehtoa, mutta käyttäjä voi luoda myös omat asetuksensa.

6. Automaattinen kuvalataus

Hyvän kuvan katoaminen harmittaa. Onneksi Lumia 920 tallentaa kuvat automaattisesti ja välittömästi SkyDrive-pilvipalveluun käyttäjän niin halutessa. Tallennettuja kuvia voi katsella miltä tahansa verkkoyhteydellä varustetulta tablet-laitteelta, kannettavalta tietokoneelta tai pöytäkoneelta. Korkearesoluutiokuvat voi ladata palveluun langattoman lähiverkon välityksellä.

7. Entistä yksilöllisempi Facebook

Lumia 920 antaa käyttäjälle ylivertaiset yksilöintimahdollisuudet. Esimerkiksi Facebook-sovelluksesta voi valita lukitusnäytölle päivittäin vaihtuvan satunnaisen kuvan. Näin käyttäjän mieleen palaa joka päivä uusi mukava muisto.

8. Lumia 920 -kohtauspaikat

Lumia 920 vie myös yhteisöpalvelut uudelle tasolle. Käyttäjä voi luoda kohtauspaikkoja, joissa jakaa kalenteritietoja, valokuvia ja muistiinpanoja ystävien ja perheen kanssa. Lisäksi kohtauspaikassa voi käydä yksityiskeskusteluja.

9. Bluetooth-ääniohjaus

Kun Lumia 920 on kytketty Bluetooth-kuulokkeisiin tai auton audiojärjestelmään, käyttäjä voi äänikomennoilla lukea tai sivuuttaa tekstiviestejä. Lumia 920 lukee saapuneen tekstiviestin komennolla ”lue” ja vastaavasti jättää sen lukematta komennolla ”sivuuta”.

10. Valokuvia verkosta

Kuvakaappausten ansiosta myös verkossa olevan tiedon tallentaminen on helpompaa kuin aiemmin. Kun käyttäjä painaa samanaikaisesti virtanäppäintä ja Windows-näppäintä, Lumia ottaa näytöstä kuvakaappauksen ja tallentaa sen galleriaan.

Lumia 920 -puhelimen käyttö on kiehtovaa, koska laitteesta voi löytää uusia ominaisuuksia melkein joka päivä. Mitä ominaisuuksia sinä arvostat eniten?

Kuva: Onezilla

comments powered by Disqus