Ääni

Follow us

Uncategorized

Nokia Musiikki+ Suomeen huhtikuussa!

Julkaissut Friida maaliskuu 12, 2013

0
0

Nokia Musiikki+ Suomeen huhtikuussa!

0
0

Julkaissut Friida maaliskuu 12, 2013

Me rakastamme Nokia Musiikin Mix Radiota. Kaikissa Nokian Lumia –älypuhelimissa yksinoikeudella toimiva ilmainen musiikin striimauspalvelu pitää musiikin aina mukanamme – missä ja milloin tahansa.

Pian palvelu on kuitenkin vielä entistäkin parempi, kun Nokia Musiiki+ rantautuu Suomeen huhtikuun alussa. 3,99 eurolla kuussa uuden palvelun käyttäjät saavat musiikistaan vielä aikaisempaakin enemmän irti. Nokia Musiikki+ -palvelu kattaa 20 miljoonan kappaleen valikoiman, joka on kuunneltavissa useilla eri päätelaitteilla.

music2

Lanseeraamme Nokia Musiikki+ -palvelun Suomessa yksinoikeudella Elisan kanssa huhtikuun alusta alkaen. Lanseeraus julkistettiin sunnuntaina Elisa Studiolla Lasipalatsissa Suomen Virallinen Lista –tilaisuudessa. Elisa ja Nokia Musiikki sponsoroivat Suomen Virallista Listaa vuonna 2013. Mix Radiosta löytyy sekä Suomen Virallinen Albumilista että Suomen Virallinen Singlelista –kanavat. Mikäli siis missaat sunnuntaisin klo 12:00 lähtettävän listaohjelman Radio Aallolla, Radio Rockilla tai Radio Suomipopilla, voit kuunnella listan Lumiastasi jälkikäteen koska vain haluat. Päivitämme kanavat viikottain, kun uudet listat julkaistaan.

Nokian viihdepalveluista vastaava johtaja Jyrki Rosenberg hehkuttaa Nokian ja Elisan yhteistyötä. Haastattelimme Jyrkiä Äänessä jo aiemmin, kun Nokia Musiikki+ -palvelu alkuvuodesta lanseerattiin.

Olemme innoissamme, että voimme lanseerata Nokia Musiikki+ -palvelun Suomessa Elisan kanssa, sillä Elisa on tunnettu laadukkaasta palvelusta ja asiakaslähtöisyydestä. Lisäksi Elisa on investoinut helppokäyttöisiin viihdepalveluihin, joita Nokia Musiikki hienosti täydentää.

Nokia MusiikkiplusElisan asiakkaat voivat huhtikuun alusta alkaen tutustua viikon ajan veloituksetta Nokia Musiikki+ -palveluun. Uuden Lumia 620, 820 tai 920 –puhelimen Elisalta hankkivat asiakkaat saavat palvelun kolmeksi kuukaudeksi käyttöönsä veloituksetta.

Nokia Musiikki+ tuo Mix Radion käyttöön monia loistavia lisäominaisuuksia:

  • Rajaton skippaus: Voit hypätä niin monen kappaleen yli kuin haluat.
  • Rajaton offline-lataus: Voit ladata offline-tilaan niin paljon musiikkia kuin haluat.
  • PC/Mac/mobiili/Smart-TV/tabletti jne: Kuuntele Mix Radiota millä tahansa web-selaimen sisältävällä laitteella (html5).
  • CD-tasoinen äänenlaatu.
  • Sykronoidut lyriikat: Seuraa kappaleiden sanoja kuunnellessasi musiikkia joko karaoke-tyyliin tai yhtenä listana, jota voit itse selata eteen- ja taaksepäin.

Mikä näistä ominaisuuksista tuo teidän musiikkiinne eniten lisäpotkua?

Tags
comments powered by Disqus