Ääni

Follow us

Liiketoiminta

Nokia osallistuu Earth Hour –tapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi. Osallistu sinäkin!

Julkaissut Anna Saura maaliskuu 22, 2013

0
0

Nokia osallistuu Earth Hour –tapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi. Osallistu sinäkin!

0
0

Julkaissut Anna Saura maaliskuu 22, 2013

Lauantaina sammutellaan taas valoja. Tänä vuonna Earth Hour kokoaa taas miljardit ihmiset yli sadassa maassa, kaikissa maanosissa – ja mukana on tietysti myös Nokia.

Earth Hour on ilmastotapahtuma, jonka ympäristöjärjestö WWF perusti vuonna 2007 tavoitteenaan ilmaista huolensa ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen hupenemisesta. Ideana on, että ihmiset eri puolilla maailmaa sammuttavat kaikki mahdolliset valot tunniksi samana päivänä.

Valot sammuvat ympäri maailman

Ensimmäisen Earth Hour järjestettiin Sydneyssä, Australiassa, ja osallistujia oli yli kaksi miljoonaa. Valoja on sammutettu ympäri maailman muun muassa Pekingin Kielletystä kaupungista, Eiffelin tornista, Kapkaupungin Pöytävuorelta ja San Franciscon Golden Gate -sillasta.

Valojen sammuttaminen on kuitenkin vasta alkua, ja maailman pelastamiseen tarvitaan muutakin kuin yksittäisiä tapahtumia. Tapahtuman tarkoitus onkin herätellä ihmisiä. WWF:n kampanjavastaava Andy Ridleyn sanoo, että paljon on kuudessa vuodessa muuttunut:

earth_hour_Canada_CopyrightWWFCanadaKatieEdmonds

”Olemme tulleet pitkälle ensimmäisestä Earth Hourista vuonna 2007 Sydneyssa, Australiassa. Silloin ilmastonmuutos oli ongelma, mutta tuntui olevan kaukana omasta elämästämme. Tänä päivänä ilmastonmuutoksesta ei ole suurta erimielisyyttä. Ilmaston lämpenemisen ikävät seuraukset eivät enää ole kaukaahaettuja tai epäselviä. ”

Nokia osallistuu Earth Hour -tapahtumaan ja sammuttaa valot useissa toimipisteissään ympäri maailman lauantaina 31.3. puoli yhdeksältä illalla. Suomessa sammutetaan kaikkien Nokian toimipisteiden valot.

Nokian toiminta ympäristön hyväksi on toki huomattavasti laajempaa. Ympäristöä koskeva työmme perustuu ympäristön huomioonottoon kaikkien tuotteidemme koko elinkaaren ajan ja vuodesta 2006 Nokia on noudattanut tiukkaa ilmastostrategiaa.

Osallistukin sinä lauantaina Earth Hour -ilmastotapahtumaan sammuttamalla valot tunniksi!

comments powered by Disqus