Ääni

Follow us

Yhteiskuntavastuu

GreenRiders haastaa autoilijat kimppakyyteilemään

Julkaissut Friida kesäkuu 10, 2013

0
0

GreenRiders haastaa autoilijat kimppakyyteilemään

0
0

Julkaissut Friida kesäkuu 10, 2013

Nokia-talolla järjestettiin edellisviikolla WWF:n Green Office –verkoston tilaisuus, jossa lanseerattiin Windows Phone 7 ja 8 –alustoille kimppakyytien järjestämisen oivallisena apuvälineenä toimiva GreenRiders –sovellus. GreenRiders haastoi tapahtumassa Keilaniemen yritykset kimppakyytikisaan, johon Nokia lähti mukaan tarjoamalla kimppakyytiautoille parhaat parkkipaikat Nokia-talon parkkihallista. Sovelluksena GreenRiders on ehdottomasti tutustumisen arvoinen apuväline jokaiselle, joka haluaa säästää matkakuluissa ja pienentää samalla hiilijalanjälkeään.

Green Riders –kimppakyytisovellus yhdistää yksityisautoilun osaksi julkista liikennettä ja säästää näin sekä luontoa että rahaa. Lisäksi sen käyttö on mukavaa, sillä onhan yhdessä aina mukavampi matkustaa. Sovelluksen avulla löydät ja tarjoat kimppakyydit helposti. Voit tietenkin itse päättää, kenen kanssa haluat matkustaa ja kenelle tietosi näkyvät. GreenRidersin avulla voit helposti säästää rahaa ja pienentää samalla hiilijalanjälkeäsi – kätevää ja vastuullista!

GR3 GR2

GreenRidersin käyttäminen on ilmaista. Lataa sovellus puhelimeesi Windows Phone –kaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi. Kyytejä voit hakea ja tarjota sekä nettiselaimella että puhelinsovelluksella. Vahvistetusta kyydistä saat aina tekstiviesti-ilmoituksen. Kyydin toteuduttua järjestelmä raportoi, laskee ja lisää syntyneet hiilidioksidipäästöt käyttäjien tileille. Kertyneitä hiilidioksidisäästöjäsi voit seurata profiilissasi.

GreenRidersiin rekisteröityminen ja sovelluksen käyttö onnistuvat todella helposti. Alla oleva video tarjoaa hauskan pikakoulutuksen uudelle käyttäjälle.

GreenRidersin toimitusjohtaja Oskari Räisänen kertoo, että sovelluksen Windows Phone –versio tuo käyttäjille täysin uusia ominaisuuksia, kuten paikkatietoon perustuvan kyydin luomisen.

Huikean käyttökokemuksen lisäksi Windows Phone –versio tuo GreenRidersiin uudet pelilliset elementit. Käyttäjät voivat sen avulla esimerkiksi kerätä pisteitä erilaisista toimenpiteistä ja kilpailla muiden käyttäjien kanssa siitä, kuka on aktiivisin sovelluksen käyttäjä.

Kimppakyydeillä säästöä myös yrityksille

GreenRiders Business Edition tarjoaa keskisuurille ja suurille organisaatioille mainion mahdollisuuden säästää matkakuluissa ja kannustaa työtekijöitä käyttämään kimppakyytejä sekä pienentämään hiilijalanjälkeään. Palvelu tarjoaa myös kustannustehokkaan vaihtoehdon työmatkaliikenteeseen.

Tavoitteenamme on luoda Euroopan suurin työmatkaliikenteen kimppakyytiverkko. GreenRiders mahdollistaa tämän helposti ja turvallisesti.

GreenRiders haastoi Windows Phone –sovelluksen julkaisun kunniaksi suomalaiset luonnonsuojelujärjestö WWF:n Green Office –ympäristöohjelmassa mukana olevat yritykset uudenlaiseen kilpailuun työmatkaliikenteessä. Kilpailun tavoitteena on vähentää liikenteen ympäristövaikutuksia sekä säästää yrityksen matkakuluissa.

GR4Kilpailu kestää kesäkuusta lokakuuhun. Yritykset saavat kilpailun ajaksi käyttöönsä GreenRiders-kimppakyytipalvelun, jossa työntekijät voivat tarjota ja pyytää kyytejä. Pisteitä kertyy jokaisesta kimppakyydistä, pyynnöstä ja tarjouksesta. Eniten pisteitä keränneet yritykset ja työntekijät palkitaan marraskuussa. Matkustajat voivat jakaa kyytejä kaikkien käyttäjien kesken tai luotetun verkoston sisällä. Toteutuneen kyydin jälkeen palvelu laskee säästyneet päästöt.

Täällä Keilaniemessä GreenRiders-haasteen tavoitteena on saada mahdollisimman monta lähialueen yritystä käyttämään GreenRidersia, sillä toimiva kimppakyytiverkosto vaatii massaa. GreenRiders tarjoaa Keileniemen yrityksille sovelluksen maksuttomana neljän kuukauden pilottijakson ajaksi. Nokia lähti innolla mukaan haasteeseen ja kannustaa työntekijöitään käyttämään sovellusta tarjoamalla kimppakyytiläisillä mukavan edun.

Nokia tarjoaa kilpailuun osallistuvien kimppakyytiläisten käyttöön 10 parasta parkkipaikkaa yhtiön parkkihallista.Tämä on hieno näyte Nokian sitoutumisesta kestävän liikkumisen tavoitteisiin.

GR1

Kerromme luonnollisesti Äänessä kilpailun tuloksista kisan ratkettua. Nyt teillä jokaisella on mainio tilaisuus järjestää samanlainen kilpailu myös omassa perhe- tai kaveripiirissä: kuka teistä kerää eniten pisteitä GreenRidersissa kesälomakauden aikana?

Oletteko jo ehtineet kokeilla GreenRiders-sovellusta? Kertokaahan kokemuksianne kommenttisosiossa.

comments powered by Disqus