Ääni

Follow us

Lumia

Nokia Lumia 1020 – vuoden älypuhelin?

Julkaissut Ian Delaney joulukuu 17, 2013

0
0

Nokia Lumia 1020 – vuoden älypuhelin?

0
0

Julkaissut Ian Delaney joulukuu 17, 2013

Uskomme vahvasti tuotteisiimme. Meidän mielestämme Nokia Lumia 1020 on markkinoiden ylivoimaisesti paras kamerapuhelin. Moni verkkosivu, lehti ja organisaatio on kanssamme samaa mieltä, sillä Lumia 1020 on voittanut palkinnon jos toisenkin. Tässä pieni yhteenveto viime kuukausina saamistamme palkinnoista.

1. Teknologian arviointiin erikoistunut Expert Reviews -sivusto myönsi Lumia 1020 -älypuhelimelle Ultimate Award -palkinnon. Tällä äärimmäisellä palkinnolla on mielestämme ehdottomasti paras nimi. Sivuston mukaan ”yksinkertaisesti upeat kuvat tekevät Lumia 1020 -laitteesta ehdottomasti parhaan kamerapuhelimen”.

2. Lumia 1020 sai brittiläisen BT-operaattorin Editor’s Choice -palkinnon. Hannah Bouckleyn mukaan ”Nokia on luonut markkinoiden parhaan kamerapuhelimen”.

3. Kuten nimestä voi päätellä, iSellMobile on sivusto matkapuhelimia myyville ihmisille. Sivuston käyttäjät haluavat kokeilla kaikkia markkinoilla olevia malleja. Olemme ylpeitä siitä, että Lumia 1020 on myös tehokäyttäjien mielestä vuoden paras puhelin.

lumia-1020-awards-1

4. CES-teknologiamessut pidetään vasta tammikuussa, mutta järjestäjät ovat jo valinneet vuoden 2013 parhaat tuotteet. Lumia 1020 saa innovaatiopalkinnon digikuvauksen sarjassa. Tuomareiden mukaan Lumia 1020 tuottaa 41 megapikselin sensorin ja innovatiivisen PureView-teknologian avulla kuvia, jotka eivät terävyydessään häviä parhaillekaan kameroille.

5. LAPTOP-lehti palkitsi Lumia 1020 -puhelimen Gamechangers-palkintojen kameraluokassa. Arvioista vastaavan toimittajan Michael Prosperon mukaan Lumia on kuvausominaisuuksiltaan kaikkien aikojen parhaimpia älypuhelimia.

6. Espanjassa Lumia 1020 palkittiin Xataka-palkinnolla ominaisuuksien ja teknologioiden yhdistämisestä. Perustelujen mukaan Lumia 1020 korvaa täysin erillisen kameran.

lumia-1020-awards-2

7. Ranskassa Lumia 1020 oli Journal du Geek -lehden lukijoiden valinta vuoden älypuhelimeksi.

8. Saksassa Lumia 1020 valittiin vuoden innovaationa Telecom Handel -palkinnon saajaksi.

9. Puolassa Lumia 1020 oli GSM Mania -sivuston toimituksen valinta vuoden puhelimeksi. Siitä tehtiin myös yksi kaikkien aikojen kattavimmista arvioinneista.

lumia-1020-awards-3-full

10. Isossa-Britanniassa Lumia 1020 oli V3-sivuston valinta vuoden älypuhelimeksi. Uutistoimittaja Dan Worth ylisti laitteen kameraa mutta kehui myös sen muita ominaisuuksia: ”Lumia 1020:n ihastuttavan luonteikas muotoilu ja terävä ClearBlack-näyttö sekä Nokian monipuoliset ja hyödylliset sovellukset tekevät laitteesta yhden vuoden innovatiivisimmista puhelimista, ja se kuuluu ehdottomasti kärkipaikalle kymmenen parhaan puhelimen listallamme.”

11. Lopuksi todella merkittävä palkinto: Stuff.tv-sivuston lukijat valitsivat Lumia 1020 -älypuhelimen äskettäin vuoden kapineeksi, eli se sai Gadget of the Year -palkinnon lukijaäänestyksen perusteella. Taakse jäivät Google, Samsung, Apple, HTC ja muut kilpailijat.

Kiitokset kaikille alan asiantuntijoille ja äänestyksiin osallistuneille lukijoille! Tiedämme, että Lumia 1020 on paras, mutta aina tuntuu yhtä hyvältä kuulla, että muutkin ovat samaa mieltä.

comments powered by Disqus